Asteta Clinic
Rygg til kvinnelig modell for plastisk kirurgi

Aktuelt


Mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene er forholdsvis vanlig, blant både damer og menn. Her kan du lese mer om årsaker til dette, samt hvilke behandlinger vi tilbyr på Asteta Clinic.


Fornøyd pasient vurderer resultatet etter øyelokkoperasjon hos Asteta Clinic

Arr etter en plastikkirurgisk operasjon: Tips for best mulige arr

Etter en plastikkirurgisk operasjon er det naturlig å ende opp med arr, men med riktig pleie og etterbehandling kan disse bli mindre synlige og bedre integrert med huden. Vi gir deg rådene som gir deg det beste resultatet.

LES MER
To kvinner på treningstur ser på solnedgangen

Er du plaget av uønskede fettansamlinger?

Folk som søker om fettsuging plages av uønskede fettansamlinger, som ikke vil forsvinne selv om de trener og spiser sunt. For mange kan overflødige fettlag påvirke selvtilliten, og mange har et ønske om å føle seg bedre med seg selv når de ser seg i speilet, og når de har på seg bestemte klær.

LES MER
Mann og kvinne holder hender i landlige omgivelser

PRP for hårvekst

Hårtap er et vanlig problem som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Hårtap kan være forårsaket av flere faktorer som inkluderer genetikk, hormonelle endringer, medisinske tilstander, stress, kosthold og noen ganger kan det være bivirkning av visse medisiner.

LES MER
Plastikkirurg hos Asteta Clinic holder et silikon bryst - silikonimplantat

Silikon bryst - kirurgens anbefaling

Når du er usikker rundt valg av brystprotese, så gjør vi det som kan virke vanskelig forståelig og lettere tilgjengelig. Sammen tar vi det rette valget for deg.

LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Siren behandler aknearr

Hvordan fjerne aknearr i ansiktet?

Aknearr kan for mange være en påminnelse om tidligere hudproblemer. Å håndtere aknearr kan være en utfordrende oppgave. Dedikasjon, produkter med aktive ingredienser og riktig behandling gjør det mulig å forbedre hudens tekstur og redusere synligheten av arr. Denne artikkelen gir deg en grundig guide om effektive metoder for å fjerne aknearr i ansiktet.

LES MER
Plastikkirurg Jes Rødgaard hos Asteta Clinic

Møt plastikkirurg Jes Rødgaard

Jes Rødgaard både forsker og foreleser om sin store lidenskap – plastikkirurgi. Mest av alt brenner han for pasientmøtene. – Det viktige er å forene det ytre speilbildet med personlighet og det indre.

LES MER
Siren Omholt Toftevåg hos Asteta Clinic

Med lidenskap for hud

Huden er fasaden vi presenterer for alle rundt oss, og ingen går gjennom livet uten å oppleve utfordringer med den. For Siren Omholt Toftevåg ble hudhelse tidlig en lidenskap, som nå har vokst til å bli en fremadstormende karriere.

LES MER
Faksimile av kronikk i Dagens Medisin av dr. Kenneth Chiu - Kirurgi uten grenser

Kirurgi uten grenser

Stadig flere reiser utenlands for å få utført kosmetisk kirurgi. De fortjener å få mer informasjon om potensiell risiko, skriver Kenneth Chiu. Det er i dag alvorlige mangler i informasjonen tilgjengelig for de som vurderer medisinsk turisme.

LES MER
Kvinne på fjelltur med gåstaver

Alt har blitt lettere

Lena slet med å bli kvitt uønsket fett rundt magen, men fikk hjelp hos Asteta Clinic. Nå har hun et mer aktivt liv. - Jeg gjorde det for at hjertet skal kunne slå bedre. Og lengre, sier 51-åringen.

LES MER
Nærbilde av beina til kvinne som jogger

Bryster for et liv på farten

Brystoperasjon hos Asteta Clinic ble en løsning da Sara ønsket hjelp til å opprettholde sitt aktive liv. - Jeg vil at kroppen min skal være i symmetri med det livet jeg lever, sier 59-åringen.

LES MER
Plastikkirurg Dr. Kenneth Chiu hos Asteta Clinic

Møt plastikkirurg Kenneth Chiu

Kenneth Chiu har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. – Det handler om å gi folk et liv med trivsel i egen kropp, sier plastikkirurgen.

LES MER
Plastikkirurg Kenneth Chiu vurderer pasient for øyelokkoperasjon

Min første opplevelse med plastikkirurgi

Malin ønsket å gjennomføre øyelokkoperasjon men var veldig usikker både på valg av kirurg og selve inngrepet. På konsultasjon med plastikkirurg Kenneth Chiu fant hun tryggheten og kjemien hun søkte.

LES MER
Selina 34 år får behandling for rosacea hos Asteta Clinic

Jeg trengte hjelp til rosacea

Jeg heter Selina og er 34 år. Etter at jeg begynte å gå hos Celine har jeg lært veldig mye om huden min. Blant annet hva slags produkter som er bra. Når jeg nå merker rosaceaen blusser opp igjen da vet jeg hva jeg kan gjøre av tiltak.

LES MER
Kvinne ser på panne og hårfeste i speilet

Freshere etter ansiktsløft

Slapp og løs hud rundt halsen plaget Silje, som følte utseende ikke samsvarte med hode og alder. Et ansiktsløft ga ny selvtillit. – Jeg føler meg freshere nå, og det ser helt naturlig ut, sier 53-åringen.

LES MER
Pipette med serum på pigmentflekker i ansikt

Slik forebygger og behandler du pigmentflekker gjennom sommeren

Pigmentforandringer er et stort problem for mange og noe man ofte opplever forverring av igjennom sommeren.

LES MER
Smilende lys kvinne i 30-årene

Hud til å glede seg over

For Mia (35) har hudpleie blitt en prioritet, med god hjelp fra Celine Seeberg hos Asteta Clinic. - Av ytre faktorer er det ingenting som gir meg mer velvære enn følelsen av strålende hud!

LES MER
Kvinne tar på krem på kinnet med tydelige pigmentflekker

Hvordan behandle pigmentflekker hos Asteta Clinic

Pigmentflekker kan være en kilde til frustrasjon for mange, men de er ikke noe du må leve med. Hos Asteta Clinic har vi en rekke behandlinger designet for å bidra til å redusere og fjerne pigmentflekker, og hjelpe deg med å få en klar og jevn hudtone.

LES MER
Elixir - SPF is your BFF

Solbeskyttelse - Riktig valg for din hud

En god hudpleierutine er ikke komplett uten solbeskyttelse. En solkrem med bredspektret UV-filter er det beste aldringsforebyggende produktet du kan velge for din hud. Det å bruke en solbeskyttende krem daglig, gjennom hele året, er kun en vanesak.

LES MER
Kvinneansikt delvis skjult av dråper og pipette

Hyaluronsyre i hudpleie

Hyaluronsyre (HA) er stjerne-ingrediens i jungelen av hudpleie og det er ikke uten grunn. Denne magiske ingrediensen finnes naturlig i huden vår og bidrar til å fremme en rekke fantastiske egenskaper.

LES MER
Hender som former et hjerte på en gravid mage

Hvordan ta best vare på huden under graviditet

Huden påvirkes i stor grad av hormoner under og etter graviditet. De fleste kvinner opplever endringer i huden under svangerskapet og mange lurer på hva som er trygt å bruke av hudpleie under graviditeten.

LES MER
Alle solkremene til ZO Skin Health

Ta vare på huden i påske- og vårsolen

UV-stråler reflekteres av både sand, sjø og snø, noe som betyr at vi lettere får skader og blir solbrent på fjellet eller ved sjøen. Over 90% av de skadene i huden vi får antas å stamme fra UV-stråling fra solen og det er derfor ekstra viktig å beskytte seg godt gjennom hele året!

LES MER
Kvinne nyter en kopp te med nytt liv etter neseoperasjon

Åpnet opp med neseoperasjon

Problemer med luftveien gjennom nesen gjorde at Isabelle (32) slet med opplevelser av trykk og hovenhet i ansiktet. Etter operasjon har hun nå en nese som både fungerer og har ønsket form.

LES MER
Gravid kvinne holder rundt magen

Enormt glad for hjelp med delte magemuskler

For Jenny (44) føltes delte magemuskler som et hull i magen, på en måte som ble en belastning både fysisk og psykisk. Hjelpen hun fikk hos Asteta Clinic i Oslo ga helsen og velværen tilbake. 

LES MER
Kirurg markerer med tusj på mage før operasjon

Når magen skal vise muskler

Magen og musklene i denne delen av kroppen er utrolig viktig for oss på så mange måter. For meg som lege er bukplastikk blant det jeg ser kan ha stor positiv endring i livskvalitet for pasientene.

LES MER
Faksimile av artikkel om skambelagt helse av Kenneth Chiu

Skambelagt helse

Vi trenger en konstruktiv dialog med politikerne. At helseminister Ingvild Kjerkol i stedet skambelegger en hel bransje og pasientgruppe i Norge, vil dessverre bare øke «kosmetisk turisme» til aktører i utlandet – der faren øker for kompliserende infeksjoner eller andre vesentlige komplikasjoner.

LES MER
Asteta Clinic deltar på ISAPS kongress i Istanbul

Verdenskongress og faglig påfyll

Nylig var jeg i Istanbul, som deltager på kongressen til ISAPS - verdens ledende forening for leger som er sertifisert innen estetisk kirurgi. En unik arena og møteplass for faglig diskusjon og deling av erfaringer med andre kirurger.

LES MER
Celine hos Asteta Clinic behandler med Dermapen - nærbilde

Hvordan ta vare på huden din etter Dermapen behandling

Å ta vare på huden din etter microneedling kan utgjøre en stor forskjell i resultatet av behandlingen. Ikke bare vil riktig etterbehandling lindre symptomene dine, men du vil også beskytte huden din mot irritasjon og inflammasjon mens den tilheles.

LES MER
Smilende jente holder mobilen foran seg med seg selv på skjermen

Flokkmentalitet og #nosejobcheck

Det er urovekkende hvordan sosiale medier som TikTok brukes til å fremme trender som kan være direkte skadelig, spesielt for barn og unge. Slik som for eksempel trenden som bare går under hashtagen #nosejobcheck, og som har hatt milliarder av klikk verden rundt.

LES MER
Celine hos Asteta Clinic viser frem brosjyre og blunker

Pleie av det sarte øyepartiet

Øyepartiet krever litt ekstra omsorg og kjærlighet, da huden rundt øynene er blant den tynneste på hele kroppen. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg deler sine beste tips for den delikate og ømfintlige huden rundt øynene.

LES MER
Forstørrelsesglass forstørrer lepper etter lip filler behandling

Hvordan ta vare på leppene dine i tiden etter lip fillers

Lepper er, og har alltid vært, et område mange ønsker å fremheve som et symbol på skjønnhet, feminitet og sensualitet. Lepper er rett og slett både sanselig og personlig. Vi ser at dagens etterspørsel og fokus hos våre pasienter er mer rettet mot individuelle, naturlige og vakre resultater, kontra trender på sosiale medier.

LES MER
Ung kvinne i treningstøy sitter på yoga matte

Egne behov etter fødsler og samvittighet

Etter fødsler ville det selvfølgelig vært best hvis hver enkelt gjennom trening og diett selv kunne ordne en ønsket helhet i egen kropp og eget sinn. Slik er det dessverre ikke alltid.

LES MER
Nygifte Celine og Preben hånd i hånd

Hudtips før du gifter deg

Det viktigste du kan smøre deg med når det gjelder hud er tålmodighet. – Start tidlig å jobbe med huden din før et bryllup eller andre viktige festdager, sier Celine Seeberg.

LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg på event om hudpleie

Når stresset hud trenger ro

Huden vår speiler på så mange måter livet vi lever og slitasjen vi påføres. Derfor er det så flott å lære om nye produkter og behandling som virkelig gir effekt, til det beste for nettopp din hud.

LES MER
Dr. Kenneth Chiu opererer ganespalte på Filippinene

FNs Global Compact - Asteta Clinic tar del i dugnaden

Asteta Clinic er stolt medlem av UN Global Compact. Sammen med FN og 350 ledende norske bedrifter tar vi samfunnsansvar. Helsesektoren er avgjørende skal verden nå bærekraftsmålene.

LES MER
Celine Seeberg - Kosmetisk sykepleier Asteta Clinic

Når gløden kommer tilbake

Huden din forteller mye om hvem du er og hvordan du har det. - Sunn hudhelse og hudforbedring kan gjøre en enorm forskjell, sier Celine Seeberg.

LES MER
Portrett av Nora - pasient hos Asteta Clinic

Nesen ser helt naturlig ut

Nora gjorde mye research for å finne riktig kirurg når hun valgte å operere nesen. Her forteller hun om sine opplevelser som pasient hos dr. Kenneth Chiu.

LES MER
Kvinne i skjermmøte på laptop

Zoom boom og ansvar

Pandemien har gjort oss bedre kjent med mye: Våre hjem, de vi bor sammen med, vårt immunforsvar – og våre ansikter. Med så mange digitale møter er det en slags følelse av å se deg selv i speilet åtte timer om dagen.

LES MER
Sonja sitter på en benk og ser på mobil

Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg

Sonja hadde operert nesen 3 ganger før hun kom til dr. Kenneth Chiu, og hadde nesten gitt opp håpet. Den fjerde operasjonen gjennomført av dr. Chiu gjorde at Sonja endelig fikk nesen hun ønsket seg.

LES MER
Mann vasker ansikt med såpe

Enkel hudpleie for menn

Jeg har en god del menn som kommer for en hudkonsultasjon med et ønske om hudforbedring, velvære og en sunn hud. Jeg er ikke spesielt opptatt - eller tilhenger av å kategorisere hudpleie for "menn vs kvinner", men ser en gjenganger at mange menn foretrekker noe som er enkelt, tidseffektivt og som gir resultater.

LES MER
Kvinneansikt i profil mot blå himmel

Stell av huden etter en neseoperasjon

Etter en neseoperasjon er det mange som lurer på hvordan huden på og rundt nesen bør behandles. Det er helt normalt å oppleve både hevelse og ømhet i tiden etter en operasjon, og man er gjerne engstelig for å påføre nesen noen form for “skade” i tilhelingsprosessen.

LES MER