Asteta Clinic
Rygg til kvinnelig modell for plastisk kirurgi

Aktuelt


Smilende jente holder mobilen foran seg med seg selv på skjermen

Flokkmentalitet og #nosejobcheck

Det er urovekkende hvordan sosiale medier som TikTok brukes til å fremme trender som kan være direkte skadelig, spesielt for barn og unge. Slik som for eksempel trenden som bare går under hashtagen #nosejobcheck, og som har hatt milliarder av klikk verden rundt.


Ung kvinne i treningstøy sitter på yoga matte

"Mommy makeover" og samvittighet

Etter fødsler ville det selvfølgelig vært best hvis hver enkelt gjennom trening og diett selv kunne ordne en ønsket helhet i egen kropp og eget sinn. Slik er det dessverre ikke alltid.

LES MER
Kosmetisk sykepleier Celine Seeberg hos Asteta Clinic

Hudtips før du gifter deg

Det viktigste du kan smøre deg med når det gjelder hud er tålmodighet. – Start tidlig å jobbe med huden din før et bryllup eller andre viktige festdager, sier Celine Seeberg.

LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg på event om hudpleie

Når stresset hud trenger ro

Huden vår speiler på så mange måter livet vi lever og slitasjen vi påføres. Derfor er det så flott å lære om nye produkter og behandling som virkelig gir effekt, til det beste for nettopp din hud.

LES MER
Dr. Kenneth Chiu opererer ganespalte på Filippinene

FNs Global Compact - Asteta Clinic tar del i dugnaden

Asteta Clinic er stolt medlem av UN Global Compact. Sammen med FN og 350 ledende norske bedrifter tar vi samfunnsansvar. Helsesektoren er avgjørende skal verden nå bærekraftsmålene.

LES MER
Portrett kosmetisk sykepleier Celina Seeberg hos Asteta Clinic

Når gløden kommer tilbake

Huden din forteller mye om hvem du er og hvordan du har det. - Sunn hudhelse og hudforbedring kan gjøre en enorm forskjell, sier Celine Seeberg.

LES MER
Plastikkirurg Dr. Kenneth Chiu hos Asteta Clinic

Møt plastikkirurg Kenneth Chiu

Kenneth Chiu har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. – Det handler om å gi folk et liv med trivsel i egen kropp, sier plastikkirurgen.

LES MER
Kvinne i skjermmøte på laptop

Zoom boom og ansvar

Pandemien har gjort oss bedre kjent med mye: Våre hjem, de vi bor sammen med, vårt immunforsvar – og våre ansikter. Med så mange digitale møter er det en slags følelse av å se deg selv i speilet åtte timer om dagen.

LES MER