Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg

Sonja hadde operert nesen 3 ganger før hun kom til dr. Kenneth Chiu, og hadde nesten gitt opp håpet. Den fjerde operasjonen gjennomført av dr. Chiu gjorde at Sonja endelig fikk nesen hun ønsket seg.

Brakk nesen som 17-åring

Da jeg var 17 år, så falt jeg og brakk nesen min. Dette resulterte i en skjevhet i tillegg til at en hump som jeg hadde på neseryggen ble mer fremhevet etter fallet. Jeg hadde også vanskeligheter med å puste noe som var veldig plagsomt.

Sonja sitter på en benk og ser på mobil

Tre operasjoner over en periode på 15 år

Gjennom en periode på 15 år, opererte jeg meg hos 2 ulike kirurger og var igjennom totalt 3 neseoperasjoner. Etter disse operasjonene var nesen min fortsatt ikke bra, og det var nesten så den var verre enn før operasjonene fordi den var fortsatt usymmetrisk og skjev, og jeg hadde fortsatt problemer med pustingen. Jeg var rett og slett ikke fornøyd med resultatet.

Sonja i profil gående på fortau

En siste research

Jeg hadde nesten bare innsett at jeg måtte leve med den slik den var før jeg bestemte meg for å gjøre en siste research. Og det var sånn jeg fant Kenneth.

Sonja hos Asteta Clinic etter neseoperasjon

Etter konsultasjonen hos Kenneth ble vi til slutt enige om å gjøre en operasjon. Det er jeg utrolig takknemlig for i dag. Jeg har endelig fått en nesen jeg ønsket meg fra starten av. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med nesen min.

Les også: Stell av huden etter en neseoperasjon

Nærbilde av ansiktet til Sonja etter neseoperasjon hos dr. Kenneth Chiu

Pasienten har samtykket til at hennes erfaringer hos oss gjengis i denne artikkelen og på video. Teksten er godkjent av pasienten.

Vil du vite mer om neseoperasjon - neseplastikk?

Her kan du lese mer om neseoperasjon hos Asteta Clinic. Du kan også booke en uforpliktende konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu gjennom vår online-booking eller kontakte oss her.

Les også: Nesen ser helt naturlig ut