Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling og leppeløft

Leppeløft

Et leppeløft, lip lift, eller leppeoperasjon, kan ha en foryngende effekt når opplevelsen av at overleppen er blitt for lang. Det er velkjent at en av forandringene vi får med økende alder er økt avstand på overleppen, det vil si at avstanden fra nesen og ned til munnen øker. Estetisk leppekirurgi kan med små endringer gi stor forbedring for deg uten at det ser kunstig eller operert ut.

Fakta om leppeløft

  • Operasjonstid: 45 minutter

  • Sted: Asteta Clinic Oslo

  • Bedøvelse: Lokal bedøvelse eller narkose 

  • Kontroll: 1 uke for stingfjerning, etter behov og 3 måneder

  • Tilbake til jobb: dagen etter

  • Trening: 2 ukers pause

Leppeløft pris

Leppeløft pris kr 26 000,- inkl. mva.

Oppgitt pris gjelder for de fleste leppeoperasjoner vi utfører, men prisen kan variere noe avhengig inngrepets omfang og kompleksitet. Endelig pris får du etter at vi har blitt enige om hva som er riktig plan for deg.

Les mer om våre priser på informasjonsside om priser for plastisk kirurgi.

Plastikkirurg Kenneth Chiu forteller om kirurgisk leppeløft og kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg forteller om ulike injeksjonsbehandlinger for lepper.

Vurderer du leppeløft?

Bestill en uforpliktende konsultasjon med vår erfarne plastikkirurg Dr. Kenneth Chiu. På konsultasjonen vil du bli nøye undersøkt og Dr. Chiu vil gi deg inngående informasjon om leppeoperasjonen. Han vil svare på dine spørsmål og forklare hva du kan forvente med tanke på selve inngrepet, tiden etter og resultat.

Dr. Chiu holder til i Oslo, har fordypning fra USA og flere års erfaring med estetisk plastikkirurgi. Aldersgrense 18 år. Konsultasjon eller videokonsultasjon kr. 600,-

Bestill konsultasjon

Hva er kirurgisk leppeløft?

Kirurgisk leppeløft, lip lift, har til hensikt å gi deg kortere eller lavere overleppe, altså forkorte avstanden opp til nesen. Noen ganger kan det også være behov å fjerne litt av slimhinnen på innsiden i leppen eller det kan være et ønske om mer volum som kan oppnås med fett-transplantasjon. Vi tilbyr også behandling av leppe uten kirurgi, det vil si med injeksjoner kan du også oppnå leppeløft, økt volum og forbedring av fine linjer i huden. Les mer på kosmetisk behandling eller snakk med oss for en profesjonell vurdering.

Ulike årsaker for leppeløft

Det er ulike årsaker til ønske om en leppeløft operasjon. Det kan være ønske om mer volum i overleppen uten å benytte leppefiller og som vil gi et mer varig resultat. Det kan være at du opplever at overleppen er for lang, har ønske om at mer av tennene vises når du smiler eller har et ønske om et mer ungdommelig utseende etter at huden har forandret seg med alderen. Det kan være du har et ønske om å korrigere arr etter tidligere skade eller kirurgi.

Den første samtalen

Når du kommer til første samtale hos oss, kartlegger vi hvilke ønsker du måtte ha for leppeløft samtidig som ditt utgangspunkt vurderes. Utifra dette får vi et godt grunnlag for å gi deg tilpasset råd og eventuell behandlingsplan. Du vil få informasjon om hva du kan forvente deg av resultat ved leppeløft. Det blir satt av god tid slik at du får svar på alle dine spørsmål. Vi vil også forklare deg hvordan du forholder deg i tiden før og etter en behandling hos oss.

Operasjonsdagen

Når du kommer til Asteta Clinic i Oslo på operasjonsdagen møter du din kirurg og dere går igjennom planen for ditt leppeløft. Du skal føle deg helt trygg på at dere er helt enige om hva som skal gjøres. Du får anledning til å stille spørsmål om du har noen bekymringer. Inne på operasjonsstuen blir du forberedt med vask og bedøvelse før selve inngrepet utføres. Du vil komme deg raskt etter operasjonen og kan reise hjem etter operasjonen. Du vil få muntlig og skriftlig informasjon før du blir hentet fra klinikken.

Selve operasjonen

I starten av operasjonen settes det lokalbedøvelse i området rundt leppene som vil virker raskt. Stikkene kan oppleves noe ubehagelig. Snittet legges i fra nesebor til nesebor,  overskuddsvevet fjernes kirurgisk før sårkantene syes pent sammen. Selve operasjonen tar ca 45 minutter. Du vil kjenne på litt hevelse og sårhet i sårkantene. Vi gir deg informasjon om smertelindring du kan ta ved behov. Stingene fjernes på en etterkontroll når det har gått en uke.

Ofte stilte spørsmål om leppeløft

Egner jeg meg for et kirurgisk leppeløft?
Må jeg slutte å røyke før et leppeløft?
Gir leppeløft synlig arr?
Må jeg beskytte arret mot sol?
Vil det være synlig for andre at jeg har tatt leppeløft?
Hvem egner seg for leppeløft?
Hvor lenge varer leppeløft?

Ønsker du leppeløft?

Bestill en uforpliktende konsultasjon med vår erfarne plastikkirurg Dr. Kenneth Chiu. På konsultasjonen vil du bli nøye undersøkt og Dr. Chiu vil gi deg inngående informasjon om leppeløftet. Han vil svare på alle dine spørsmål og gi deg ærlige tilbakemeldinger på hva du kan forvente.

Dr. Chiu har fordypning fra USA og flere års erfaring med leppeløft. Aldersgrense 18 år. Konsultasjon eller videokonsultasjon kr. 600,-

Dr. Kenneth Chiu plastikkirurg på Asteta Clinic i Oslo
Bestill konsultasjon