Asteta Clinic
Nærbilde av ansiktet til ung kvinne neseoperasjon Asteta Clinic

Neseoperasjon og neseplastikk

Dr. Kenneth Chiu har lang erfaring med neseoperasjoner og sekundær neseplastikk

Ofte stilte spørsmål om neseoperasjon og neseplastikk

Hvor lenge er jeg hoven etter kirurgi på nesen?
Hvor lenge går jeg med nesegips etter neseoperasjon?
Er det vanlig med blødning etter en neseoperasjon?
Får jeg sykemelding ved neseoperasjon?
Når kan jeg fly etter å ha operert nesen?
Kan jeg snyte meg etter en neseoperasjon?
Hvor lenge bør jeg sove med hodet høyt etter neseoperasjon?
Gjør det vondt å operere nesen?
Når kan jeg trene etter operasjon av nesen?
Når kan jeg bruke briller etter neseplastikk?
Hvor lenge må jeg være forsiktig i etterkant av neseoperasjon?
Blir jeg tørr og sår i munnen etter neseoperasjon?
Når kan man ta nose job?

Andre tjenester

Ansiktet er det som fremfor alt definerer identiteten til en person. Ansiktet betyr mye for livskvaliteten og med plastisk kirurgi kan små endringer i ansiktet bety mye for å øke egen selvfølelse og velvære. Alle er opptatt av et godt resultat og ansiktskirurgi krever høy presisjon, nøyaktighet og lang erfaring hos plastikkirurgen. Hver eneste millimeter og hvert eneste lille sting som settes teller for det endelige resultatet. Hos Asteta Clinic i Oslo møter du en av Norges beste kirurger innen plastisk kirurgi, ansiktskirurgi, neseoperasjoner, øyelokksplastikk og panneløft. På disse sidene vil du finne informasjon om de ulike operasjonene.

Konsultasjon plastisk

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time
Plastikkirurg Kenneth Chiu i hyggelig samtale med pasient

Relaterte artikler til nesekirurgi

Portrett av Nora - pasient hos Asteta Clinic

Nesen ser helt naturlig ut

Nora gjorde mye research for å finne riktig kirurg når hun valgte å operere nesen. Her forteller hun om sine opplevelser som pasient hos dr. Kenneth Chiu.

LES MER
Smilende jente holder mobilen foran seg med seg selv på skjermen

Flokkmentalitet og #nosejobcheck

Det er urovekkende hvordan sosiale medier som TikTok brukes til å fremme trender som kan være direkte skadelig, spesielt for barn og unge. Slik som for eksempel trenden som bare går under hashtagen #nosejobcheck, og som har hatt milliarder av klikk verden rundt.

LES MER
Sonja sitter på en benk og ser på mobil

Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg

Sonja hadde operert nesen 3 ganger før hun kom til dr. Kenneth Chiu, og hadde nesten gitt opp håpet. Den fjerde operasjonen gjennomført av dr. Chiu gjorde at Sonja endelig fikk nesen hun ønsket seg.

LES MER
Kvinne nyter en kopp te med nytt liv etter neseoperasjon

Åpnet opp med neseoperasjon

Problemer med luftveien gjennom nesen gjorde at Isabelle (32) slet med opplevelser av trykk og hovenhet i ansiktet. Etter operasjon har hun nå en nese som både fungerer og har ønsket form.

LES MER
Kvinneansikt i profil mot blå himmel

Stell av huden etter en neseoperasjon

Etter en neseoperasjon er det mange som lurer på hvordan huden på og rundt nesen bør behandles. Det er helt normalt å oppleve både hevelse og ømhet i tiden etter en operasjon, og man er gjerne engstelig for å påføre nesen noen form for “skade” i tilhelingsprosessen.

LES MER
Plastikkirurg Dr. Kenneth Chiu hos Asteta Clinic

Møt plastikkirurg Kenneth Chiu

Kenneth Chiu har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. – Det handler om å gi folk et liv med trivsel i egen kropp, sier plastikkirurgen.

LES MER