Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Jeg trengte hjelp til rosacea

Jeg heter Selina og er 34 år. Etter at jeg begynte å gå hos Celine har jeg lært veldig mye om huden min. Blant annet hva slags produkter som er bra. Når jeg nå merker rosaceaen blusser opp igjen da vet jeg hva jeg kan gjøre av tiltak.

- Hva var årsaken til at du ønsket å begynne hos kosmetisk dermatologisk sykepleier Celina Seeberg?

- Jeg begynte å se Celine da jeg fant ut at jeg hadde rosacea, og med rosaceaen så kom det også utbrudd. Dette trengte jeg virkelig hjelp til å holde i sjakk.

- Hvor lenge har du vært opptatt av huden din og hvordan er reisen så langt i behandlingsløpet?

- Forholdet mitt til huden før var ikke der. Jeg visste ikke hvilke produkter jeg skulle bruke. Visste ikke helt hva jeg skulle se etter, eller hvordan jeg skulle gå fram for at det skulle bli bedring. 

- Etter at jeg begynte å gå hos Celine på Asteta Clinic har jeg lært veldig mye om huden min. Blant annet hva slags produkter som er bra. Og når jeg merker rosaceaen blusser opp igjen da vet jeg hva jeg kan gjøre av tiltak.

- Har du lyst til å fortelle om hva du gjør av behandlinger?

- Vi har gjort litt forskjellige behandlinger, blant annet Dermapen som jeg er veldig, veldig fornøyd med. Det har gjort store forbedringer.

Les også: Når stresset hud trenger ro

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine hos Asteta Clinic behandler med Dermapen

- Hva er dine erfaringer med å være pasient hos Celine på Asteta Clinic?

- Grunnen til at jeg kommer tilbake er jo fordi at her føler jeg meg både trygg og hørt. Oppfølging er så viktig og her får jeg god oppfølging. Ikke bare er oppfølging viktig når du er på klinikken, men det at du også kan spørre den du er hos mellom timene. Ikke det at man forventer å få svar med en gang, men at behandler er tilgjengelig.

- Celine gir en ekstremt bra oppfølging. Jeg tror rett og slett ikke noen kan måle seg med den oppfølgingen hun gir.

- Hva er det viktigste kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine har lært deg?

- I bunn og grunn, så må det være at man må ha tålmodighet. Og grunnen til at jeg sier det er mye fordi jeg selv ikke har tålmodighet, og det har kanskje vært litt av problemet. Så tålmodighet med hudpleierutiner og eventuelle behandlinger er viktig. Og vite at endringer skjer, men det skjer ikke over natta. 

Kosmetisk dermatologisk sykepleier behandler Selina for rosacea

Vil du vite mer om behandling av rosacea?

Vi tilbyr en rekke behandlinger av rosacea, blant annet microneedling med Dermapen, mesoterapi og kjemisk peeling. Bestill en konsultasjon hos en av våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere, så hjelper vi deg med tilpasset behandlingsplan og hudpleierutiner.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon