Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Nesen ser helt naturlig ut

Av Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Nora gjorde mye research for å finne riktig kirurg når hun valgte å operere nesen. Her forteller hun om sine opplevelser som pasient hos dr. Kenneth Chiu.

Kjent på usikkerhet fra tidlig barndom

Nora er en tidligere pasient av doktor Kenneth Chiu. Helt siden hun var liten har nesen vært en veldig stor usikkerhet for Nora. Hun slet veldig med å se seg selv i profil, eller se bilder og videoer av seg selv. Dette har medført at hun har prøvd å unngå dette så langt hun har kunnet. Allerede fra en veldig tidlig alder visste hun at hun ønsket å operere nesen.

Nærbilde av ansiktet til Nora etter neseoperasjon

Valgte Dr. Chiu etter mye research

Som veldig mange andre gjorde Nora mye research i forkant. Hun leste seg opp og ned på ulike kirurger før hun kom frem til at Dr. Chiu kunne være et godt valg. Etter å ha lest anmeldelser på Dr. Chiu skjønte hun veldig raskt at det var her hun skulle gå. Allerede etter et par dager bestilte hun time til konsultasjon og bare noen minutter ut i konsultasjon forstod hun at det var her hun ville gjennomføre en neseoperasjon.

Konsultasjon neseoperasjon hos Asteta Clinic

Trygg og ivaretatt

Nora forteller at hun følte seg veldig trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Ved å ta bilder i en 3D-simulator fikk hun se et omtrentlig resultat som hun sammen med kirurgen kom fram til. Det hun kanskje satte mest pris på var at Dr. Chiu ga henne ærlige tilbakemeldinger. Samtidig som han kom med tips og forslag opplevde Nora at hennes ønsker og behov ble godt ivaretatt. Nora følte seg trygg på Dr. Chiu hele veien og hvordan sluttresultatet ville bli.

Nora på konsultasjon hos dr. Kenneth Chiu

Nervøs før operasjonen

Før selve operasjonen var Nora litt nervøs for inngrepet, men på selve operasjonsdagen hadde hun en fin og betryggende samtale med Dr. Chiu hvor de sammen gikk gjennom resultatet og hva de skulle gjøre.

Allerede rett etter operasjonen følte Nora seg godt ivaretatt ved at Dr. Chiu fortalte om hva han hadde gjort og at alt hadde gått bra. Dagen etter ble hun også oppringt av kirurgen og fikk spørsmål om alt stod bra til.

Nora i ørelappstol forteller om neseoperasjon

Hele prosessen har vært fantastisk

Nora er veldig åpen på at hun har operert nesen og dette har medført at hun har fått en god del spørsmål om hvilken kirurg hun har gått til og hvordan prosessen har vært. Hun nøler ikke med å anbefale doktor Chiu på det varmeste:

Hele prosessen har egentlig vært helt fantastisk, og jeg har fått så mange tilbakemeldinger på at nesen ser veldig naturlig ut. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Smilende Nora vender seg mot kamera

Pasienten har samtykket til at hennes erfaringer hos oss gjengis i denne artikkelen og på video. Teksten er godkjent av pasienten.

Vil du vite mer om neseoperasjon - neseplastikk?

Her kan du lese mer om neseoperasjon hos Asteta Clinic. Du kan også booke en uforpliktende konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu gjennom vår online-booking eller kontakte oss her.

Les også: Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg