Asteta Clinic

Fettsuging hake

Fett under haken kan gi dobbelthake og er for  mange sjenerende. Med fettsuging fjernes fettet permanent og kan gi svært gode resultater. Hos oss blir du møtt av et profesjonelt team som er opptatt av å gi deg et best mulig resultat innenfor trygge rammer. 

Fakta om fettsuging hake

  • Pris: 23000,- *

  • Tid: 1 time 

  • Bedøvelse: Lokal bedøvelse eller narkose 

  • Kontroll: 1 uke for stingfjerning og 3 måneder

*les mer på informasjonsside om priser.

Hva er fettsuging av hake?

Fettansamlinger under hake kan være genetisk eller en årsak av høy kroppsvekt. Med vektnedgang vil fettet som oftes bli mindre eller helt borte. Fettsuging er et kirurgisk inngrep hvor fettet fjernes permanent med en teknikk hvor det settes en væskeblanding i området som skal fettsuges. Denne væsken kalles tumescens og har en sammensetning som gjør at fettcellene løses opp og blir lettere å få ut med minimal smerter og blåmerker i etterkant. Fettet tas ut med tynne kanyler gjennom små åpninger i huden som gir minimalt med arr og arrene plasseres strategisk slik at de blir minst mulig synlige.

Et halsløft/facelift sammen med fettsuging av hake kan være en operasjon som kan passe bedre for å oppnå ditt ønske om resultat. Dette vil være helt avhengig av ditt utgangspunkt.  Les mer om ansiktsløft, fettsuging, buccal fettpute eller snakk med oss.

Pasienterfaring

Ble veldig godt tatt imot av han, erfaren og trygg


Jeg tok fettsuging av hake hos Kenneth Chiu. Et år senere er jeg utrolig fornøyd med resultatet og hele prosessen. Fikk oppfølgning like etter operasjonen av Kenneth og kunne ikke valgt en bedre kirurg. Han fikk meg til å føle meg veldig trygg, både før og etter operasjonen. I tillegg til at han forstod hvordan jeg ville ha det, snakket han om hva han kunne gjøre og hva som var best for meg under konsultasjonstimen. 


Anbefaler han for alle som tenker på å få utført det minste lille ting, du kommer ikke til å angre.

Den første samtalen

Når du kommer til første samtale hos oss, kartlegger vi hvilken ønsker du måtte ha for behandlingen. På denne måten får vi et godt grunnlag for å gi deg råd basert på dine bekymringer og ønsker. Du vil på denne konsultasjonen få informasjon om hva du kan forvente deg av resultat. Det blir satt av god tid slik at du får svar på alle dine spørsmål. Vi vil også forklare deg hvordan du forholder deg i tiden før og etter en behandling hos oss.


Selve operasjonsdagen

Når du kommer til oss på operasjonsdagen møter du kirurgen og dere går igjennom planen for din operasjon. Du skal føle deg helt trygg på at dere er helt enige om hva som skal gjøres. Du får anledning til å stille spørsmål om du har noen bekymringer. Du møter resten av operasjonsteamet på operasjonsstuen som vil være tilstede og ivareta deg under hele operasjonen. Operasjonen tar ca 1 time. Du kommer deg raskt etter operasjonen og kan reise hjem etter kort tid. Du vil få muntlig og skriftlig informasjon før du blir hentet fra klinikken.