Asteta Clinic
Kvinnelig modell for microneedling dermapen

Aknearr - behandling med skinbooster

Det er mange som sliter med arr etter akne, både unge og voksne, menn som kvinner. Akne arr er vanskelig å behandle, da det er blitt skapt traumer og betennelse i vevet over tid. Likevel ser vi mange gode resultater for en hudforbedring og arrkorreksjon, da man kan løfte opp arrene, bryte opp arrvevet og huden oppleves mye jevnere. Ved å injisere Skinbooster i områder med arr, vil hudkvaliteten bedres og arrene nedtones i stor grad.

Introduksjon

Restylane Skinbooster er en effektiv behandling for både nye og gamle akne arr, både alene og i kombinasjon med andre hudforbedrende behandlinger og tilpasset kremprogram. Skinbooster er først og fremst brukt som kur for hudforyngelse, men har svært god effekt forbedring av akne-arr. Skinbooster kan beskrives som den tyntflytende ”lillesøsteren” til filler, som smører huden innenfra. Den forbedrer hudkvaliteten og gjenskaper fukt, glød og spenst i huden over tid.

Huden bedøves som regel i forkant med bedøvelseskrem, før Restylane skinbooster injiseres skånsomt med en tynn nål, som gir naturlig volum under arrene og tilfører fuktighet slik at arrene løftes opp og jevnes mer ut. Restylane binder vann og stimulerer til økt cellefornyelse og hudens egen kollagen –og elastinproduksjon.

Det er viktig å merke seg at kombinasjoner ofte er det som må til for et optimalt resultat. Vår favoritt er å kombinere Skinbooster-behandling med andre medisinske behandlinger som Dermapen, samt gode hudpleieprodukter til hjemmebruk.
Det er viktig å være tålmodig og at man har realistiske forventninger til arr-behandling.

Før behandlingen

Dersom ønskelig kan du bruke bedøvelseskrem som for eksempel Emla-krem ca 20 min før behandling, da det kan være noe ubehag knyttet til injeksjonene. Dette er ikke nødvendig, men kan gjøres dersom man ønsker det. Er du syk, forkjølet eller har infeksjon i kroppen skal behandlingen avventes til du er frisk. Står du på sterke medikamenter for akne, ønsker vi at du tar kontakt i forkant av timen.

Selve behandlingen

Selve behandlingen er unnagjort på kort tid, uten spesielt ubehag. Mikrodoser av hyaluronsyren i skinboosteren settes i små nålstikk under huden , i henhold til behandlerens skisserte plan. Mengden produkt avhenger av behandlingsområdet og individuelt behov.

Etter behandlingen

Det er helt normalt at du kan oppleve hevelse, rødhet, noe ømhet og forbigående blåmerker de første dagene etter behandlingen. Unngå trening, sauna og sminke første 24 timene etter behandling. Direkte soleksponering bør unngås de neste 14 dagene.

Behandler ikke gravide og ammende.

Aldersgrense 18 år.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time