Asteta Clinic

Panneløft

Vi tilbyr ulike former for panneløft, ofte omtalt som øyebrynsløft. Vi eldes ulikt og for noen kan det være plagsomt når øyebrynene blir lave. Vi vil fortelle deg alt du trenger å vite om slik behandling.

Fakta panneløft

  • Pris 57 000,- *

  • Operasjonstid: 45 minutter

  • Bedøvelse: Narkose

  • Bandasje: 7 dager

  • Kontroll: 1 uke og 6 måneder

*les mer på informasjonsside om priser.

Første samtale

I en første samtale går vi igjennom de tanker og ønsker du har. I denne konsultasjonen sjekkes også vevets sammensetning og hudens kvalitet. Deretter får du analyse av situasjonen og eventuelt en oversikt over hva som er mulig å gjøre. Det blir gitt mer inngående informasjon om hva som vil foregå akkurat for deg og ditt utgangspunkt, og dertil informasjon om tiden før og etter operasjonen. Det blir satt av god tid slik at du får anledning til å stille dine spørsmål. For oss er det viktig at du er godt forberedt og føler deg trygg. Du får endelig pris basert på det du og kirurgen eventuelt enes om av behandling.

Ulike årsaker til panneløft

Som nevnt eldes vi ulikt. Enkelte føler at pannen siger ned og gir lavtsittende øyebryn, noe som kan medføre at du opplever å se mer melankolsk eller streng ut enn det du er. Du kan også anstrenge muskulaturen i pannen til å løfte øyebrynene, som gir mer rynker i pannen og noen ganger hodepine.

Pasienterfaringer

"Var hos Dr.Kenneth Chiu i januar 2021. Gjennomførte panneløft og øyelokksopersjon. Følte meg i veldig trygge hender fra første stund. Har fått blikket mitt tilbake og det er gøy å sminke seg igjen. Alt ser naturlig og veldig pent ut. Anbefaler han på det varmeste." - Legelisten.no

Selve operasjonen

Et panneløft kan gjøres på flere måter og det er ditt utgangspunkt som avgjør hvilken metode som gir deg best resultat. Det handler i hovedsak om hvor arrene plasseres. Den mest skånsomme metoden er det vi kaller endoskopisk panneløft. Det er også den vanligste metoden. Da går vi inn under pannen via små snitt i huden, og bak hårfestet slik at arrene gjemmes. På den måten kan pannen og øyebrynene løftes til en bedre posisjon som gjør at du ser mer opplagt ut, i tillegg til at du unngår at det henger hud over øynene dine. Noen ganger kombineres denne operasjonen med andre inngrep som for eksempel øyelokkplastikk eller ansiktsløft.

Spørsmål og svar

Blir det arr?
Hvor lenge er det synlig at jeg har operert?

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time