Asteta Clinic

Ansiktsløft

Vi eldes ulikt på bakgrunn av arv og livsførsel. Du kan oppleve å ha fått slappere og løsere hud i nedre del av ansiktet, samt på halsen. Dette kan du få hjelp mot med en skånsom operasjon.  De fleste som vurderer en slik behandling synes at aldringen av ansiktet gjør at du ser mer sliten ut enn det du føler deg. Vi er alltid opptatt av å gi et naturlig og harmonisk resultat. Uten at det ser kunstig eller operert ut. Ansiktets mimikk endres ikke. 

Fakta om ansiktsløft

  • Pris 82 000,- *

  • Operasjonstid: 2,5 timer

  • Bedøvelse: Narkose

  • Bandasje: 7-10 dager

  • Kontroll: første dag etter operasjon, etter en uke og etter 6 måneder og ellers ved behov

  • Dren fjernes dagen etter operasjon

*les mer på informasjonsside om priser.

Første samtale

I en første samtale lytter kirurgen til dine bekymringer og ønsker. I denne konsultasjonen sjekkes også vevets sammensetning og hudens kvalitet. Deretter får du en analyse og en oversikt over hva som er mulig å gjøre. Det blir gitt mer inngående informasjon om hva som vil gjelde akkurat for deg og ditt utgangspunkt, og dertil informasjon om tiden før og etter operasjon. Det blir satt av god tid slik at du får anledning til å stille dine spørsmål. For oss er det viktig at du er godt forberedt og føler deg trygg. Du får endelig pris basert på det du og kirurgen eventuelt enes om av behandling.

Operasjonsdagen

På operasjonsdagen går du og kirurgen gjennom hva dere er blitt enige om. Deretter blir du ledet gjennom dagen steg for steg. Dette innebærer at du blir fotografert som en del av journalen din. Kirurgen setter noen markeringer i ansiktet ditt med tusj og deretter får du skifte til en morgenkåpe. Du blir så fulgt inn på operasjonsstuen. Der får du møte resten av teamet og det blir litt forberedelser før du sovner. Når operasjonen er ferdig våkner du og etter cirka en time er du klar til å bli hentet. Da har du kommet deg og fått muntlig og skriftlig informasjon samt timeavtaler for kontroller etter operasjonen.

Kirurgisk prosedyre

Selve ansiktsløftet går ut på å løfte muskulatur og fettvev på nedre del av ansiktet og på halsen. For å få tilgang til disse strukturene legger vi et snitt i huden rundt øret, som er nøye plassert slik at du får minst mulig synlige arr. Du får et løft og samtidig et naturlig resultat, uten drag i munnviken for eksempel. Arrene plasseres nøye rundt øret slik at det blir minst mulig synlig. Noen ganger kombineres facelift for eksempel med øvre øyelokk operasjon, korreksjon av poser under øynene og fettsuging under haken

Ulike årsaker til ansiktsløft

Det kan være flere årsaker til at du ønsker å få utført et ansiktsløft. De fleste som vurderer facelift har poser ved kjevevinkelen som gjør at nedre del av ansiktet blir bredere med hengende munnviker, ofte i kombinasjon med løs hud eller fettoverskudd på hake og hals. Det kan være arvelige årsaker, eller du kan ha preg av livsførsel. Uansett årsak kan det gjøre at du ser mindre opplagt ut enn det du føler deg.

Pasienthistorier

Anbefales!

Jeg har gjennomført et nedre facelift hos Kenneth Chiu og er strålende fornøyd med både prosess og resultat! Kenneth sørger for at man får realistiske forventninger og gir nøkterne, men tydelige råd på hvilket resultat man kan oppnå. Han har i tillegg god oppfølging underveis og etterpå! Lokalene er flotte, det oppleves rent, behagelig og trygt å være der.

Trygg, profesjonell og ærlig

Jeg tok ansikt og halsløft. Fra første konsultasjon fikk jeg tydelig og god informasjon. Oppfølgingen før og ikke minst etterpå var fantastisk. Jeg kunne kontakte han etter behandlingen om det var noe jeg lurte på. Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde forventet og alt ble utført slik at det ble veldig naturlig. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Kenneth på det varmeste

Her kan du lese flere pasienthistorier.

"Til de som måtte vurdere et ansiktsløft kan jeg på mitt varmeste anbefale kirurg Kenneth Chiu. Han er en virkelig god kirurg og mitt inntrykk er at han la veldig stolthet i arbeidet sitt."

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge er jeg hoven?
Hvor lenge går jeg med bandasje?
Gjør det vondt?
Er det vanlig med blødning?
Får jeg sykemelding?

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time