Asteta Clinic

Buccal fettpute / buccal fat pad

Reduksjon av fettputer i kinn, på engelsk "buccal fat pad", vil kunne gi et smalere ansikt med mer markerte kinnben og kjeve kant. Hos oss blir du møtt av profesjonelle mennesker som er opptatt av ditt beste.

Fakta om buccal fettpute operasjon

  • Pris: 26.000,-*

  • Tid: 1 time

  • Bedøvelse:  Lokal eller narkose

  • Kontroll: 7-10 dager og 3 måneder

  • Sting: Ingen stingfjerning,

  • Annet: Blåmerker kan være synlig i 10-14 dager. Hevelse forekommer opp til 12 uker


*les mer på informasjonsside om priser.

Hva er en buccal fettpute operasjon?

En buccal fettpute operasjon, på engelsk "buccal fat pad removal", er et kirurgisk inngrep hvor det legges et lite snitt inne i munnslimhinnen. Fettputen reduseres og åpningen i slimhinnen lukkes med selvoppløselig tråd.

Ulike årsaker til buccal fettpute operasjon

Det kan være ulike årsaker til fettputer i kinnene. Det er naturlig med “bollekinn” i spedbarnsalderen. I voksen alder kan selv slanke mennesker ha fettputer i kinn som kan være genetisk betinget. Høy kroppsvekt kan være en annen årsak.

Pasienthistorie

Jeg utførte en Buccal fat pad reduction hos Kenneth Chiu i 2020, da jeg alltid har plages med “bollekinn” og overflødig fett i kinnene. 

Jeg følte at Kenneth virkelig lyttet til meg og forstod hva mine ønsker var - samtidig som at han var opptatt av et naturlig og pent resultat. Dette gjorde at jeg umiddelbart følge meg veldig trygg. Inngrepet ble utført i lokal bedøvelse, og var helt smertefritt. Jeg fikk god oppfølgning i etterkant, og rask tilbakemelding dersom jeg hadde noen spørsmål. 

Jeg følge meg 100% trygg og ivaratt hele veien, og er kjempe fornøyd med resultatet. 

Vil anbefale Kenneth Chiu på det sterkeste!

-legelisten.no

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time