Asteta Clinic
Kvinnelig modell for microneedling dermapen

Microneedling

Behandlingen gjøres ved å stimulere huden din med mange små stikk

Hva er microneedling

Dermapen er en avansert form for microneedling som stimulerer hudens egen dannelse av kollagen. Behandlingen lager små mikrokanaler i huden som stimulerer hudens evne til å fornye- og forbedre seg selv, samtidig som den øker opptak og penetrasjon av tilførte næringsstoffer fra hudprogrammet du bruker hjemme.

Behandlingen er effektiv, uten særlig smerte og nedetid.

Dermapen er et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og gir svært gode resultater for oppstramming, hudfornyelse, porer, rynker, linjer, arr, strekkmerker, pigmenteringer og rosacea. 

Effekten skjer gradvis, da kollagenstimulering tar tid, og det anbefales 3-5 behandlinger for generell hudforbedring med ca. 4-6 ukers intervall. Antall behandlinger avhenger av dine egne ønsker, mål og hudens tilstand. 

Områder som kan behandles er ansikt og kropp, rundt øyeparti, decolletage og hals. 

Dermapen kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger som mesoterapi, prp eller skinbooster, eller som enkeltstående behandling for generell hudforbedring.

Fordeler med microneedling

 • Gir en generell hudforbedring

 • Virker hudoppstrammende

 • Reduserer synligheten av store porer

 • Reduserer og forebygger fine linjer og rynker

 • Forebygger og behandler ujevn hudtone og pigmentforstyrrelser

 • Reduserer synligheten av arr, ujevn tekstur og strekkmerker

 • Forebygger og behandler akne og rosacea.

 • Reduserer synligheten og behandler aknearr

Behandling med Dermapen

Før behandlingen

Det anbefales å unngå inntak av smertestillende (Ibux) og alkohol minimum 24 timer før behandling. Dette for å unngå økt blødningstid og bivirkninger som blåmerker. Unngå produkter som inneholder retinol/A-vitamin og unngå soleksponering minst 24 timer før behandling. Hud som oppleves som solbrent, med aktiv hudbetennelse, infeksjon eller inflammatorisk akne behandles ikke.

Denne behandlingen skal ikke tas dersom du har: 

 • Pågående infeksjon eller betennelse i huden 

 • Eksem eller herpesinfeksjon  

 • Alvorlig akne 

 • Gravid/ammende

Selve behandlingen

Dermapen utføres med en glidende bevegelse over huden, med tilpassede aktive produkter som sluses inn i huden. Formålet med behandling, varighet, behandlingsintervaller og tiden avhenger av ditt ønske og kartlegges ved dialog med din behandler.

Etter behandlingen

Huden din vil oppleves varm og lett til medium rød. Dette vil roe seg ned i løpet av det første døgnet. Det er helt normalt å kjenne seg ”solbrent” i huden, samt stram, sår og tørr. Enkelte kan flasse i dagene etter behandling, noe som er forbigående og helt normalt.  Det frarådes å trene, bruke aktive produkter som retinol og sminke første 24-timene, i tillegg til produkter som ikke er avtalt med behandler. Vi anbefaler at man unngår soleksponering de første 14 dagene etter behandling og alltid bruker bredspektret solbeskyttelse med SPF 50.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg hos Asteta Clinic behandler med Dermapen

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time