Asteta Clinic
Modell for brystforstørrelse med silikon hos Asteta Clinic

Brystforstørrelse med silikon proteser - silikonpupper

Ofte stilte spørsmål om brystforstørrelse med silikon

Gjør det vondt etter brystforstørring med silikon proteser?
Er det vanlig med blødning etter operasjon av silikonpupper?
Når kan jeg trene etter å ha fått silikonpupper?
Får jeg sykemelding etter brystforstørrelse?
Når kan jeg fly etter å ha satt inn silikonpupper?
Hvor lenge varer silikonproteser - silikonpupper?
Hvor lenge trenger jeg hjelp til barna etter en brystforstørring?
Hvor lenge er brystene hovne etter brystforstørring?

Vurderer du silikonpupper?

Bestill en uforpliktende konsultasjon med vår erfarne plastikkirurg Dr. Jes Rødgaard eller Dr. Kenneth Chiu. På konsultasjonen vil vi kartlegge ønsker og utgangspunkt. Basert på dette vil vi gi deg inngående informasjon om operasjon for å få silikonpupper. Han vil svare på alle dine spørsmål og gi deg ærlige tilbakemeldinger på hva du kan forvente. Dere enes også om metode, plassering av arr og type silikon proteser. For oss er det viktig at du føler deg trygg med dine valg. Asteta Clinic tilbyr toppkompetanse innen plastikkirurgi med Dr. Kenneth Chiu og Dr. Jes Rødgaard. Deres omfattende erfaring, fra Norge og internasjonalt, sikrer behandlinger som kombinerer presisjon med personlig tilpasset omsorg. Ved å fokusere på naturlige resultater og bruke den nyeste teknologien, streber de etter å møte hver pasients unike behov og ønsker. Aldersgrense 18 år. Konsultasjon eller videokonsultasjon hos plastikkirurg kr. 600,-

Bestill time

Relaterte artikler

Plastikkirurg hos Asteta Clinic holder et silikon bryst - silikonimplantat

Silikon bryst - kirurgens anbefaling

Når du er usikker rundt valg av brystprotese, så gjør vi det som kan virke vanskelig forståelig og lettere tilgjengelig. Sammen tar vi det rette valget for deg.

LES MER
Plastikk kirurg Jes Rødgaard

Møt plastikkirurg Jes Rødgaard

Jes Rødgaard både forsker og foreleser om sin store lidenskap – plastikkirurgi. Mest av alt brenner han for pasientmøtene. – Det viktige er å forene det ytre speilbildet med personlighet og det indre.

LES MER
Ung kvinne i treningstøy sitter på yoga matte

Egne behov etter fødsler og samvittighet

Etter fødsler ville det selvfølgelig vært best hvis hver enkelt gjennom trening og diett selv kunne ordne en ønsket helhet i egen kropp og eget sinn. Slik er det dessverre ikke alltid.

LES MER