Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling Asteta Clinic

Kosmetisk behandling

Møt våre behandlere

Vi har kompetansen og erfaringen. Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt mår du kommer til oss. Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere er klare for å ta i mot deg.

Hudforbedring

Vi kan tilby deg en rekke hudforbedrende behandlinger og tilpasse etter dine ønsker, forventninger og behov. Vi starter med en konsultasjon og hjelper deg med å legge opp et personlig hudprogram og tilpasset behandlingsplan. Vi hjelper deg med din hudhelse.

Injeksjonsbehandlinger

Vi tilbyr en rekke injiserbare behandlingsmetoder for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenopprette tapt volum, jevne ut linjer og rynker eller definere ansiktstrekk.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere setter alltid av god tid. Via online booking kan du velge 30 eller 60 minutters time. Er du usikker på hva som er riktig for deg kan du kontakte oss direkte på 22 02 60 60 / 99 10 20 60 eller post@asteta.no.

Aldersgrense er 18 år. Pris kr. 300,-. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Ta også kontakt dersom du ikke finner ledig time, det kan være flere muligheter enn det som vises online. Det samme gjelder dersom du ønsker time utenfor ordinær åpningstid.

Velkommen!

Bestill time
Kosmetiske dermatologisek sykepleiere Celine og Siren hos Asteta Clinic