Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Min første opplevelse med plastikkirurgi

Malin ønsket å gjennomføre øyelokkoperasjon men var veldig usikker både på valg av kirurg og selve inngrepet. På konsultasjon med plastikkirurg Kenneth Chiu fant hun tryggheten og kjemien hun søkte.

En veldig stor beslutning å velge å gjøre et inngrep

Det var et stort skritt for Malin å bestemme seg for å gjennomføre en plastikkoperasjon. Her forteller hun om sine erfaringer.

- Jeg heter Malin, og jeg skal fortelle om min opplevelse av min første plastikkirurgi operasjon som jeg gjorde hos doktor Kenneth Chiu. Jeg tok en øyelokkoperasjon, og det var en veldig stor beslutning for meg og gå til det steget å velge å gjøre dette. Jeg har ikke angret i ettertid, og det er absolutt all ære til plastikkirurgen som gjorde en kjempegod jobb. Ikke bare fordi han er utrolig dyktig i faget sitt, men også fordi han trygget meg og tok veldig godt vare på meg, både før, under og etter operasjonen.

Pasient viser hva hun ønsker å oppnå med øyelokkoperasjon

Ble anbefalt å finne rett kjemi

- Jeg booket mange konsultasjoner, hele syv stykker, fordi jeg var veldig usikker, syntes det var skummelt, og jeg syntes det var vanskelig å velge. Jeg ble anbefalt å gjennomføre flere konsultasjoner for å se om jeg fant rett kjemi med rett plastikkirurg. Det gjorde jeg absolutt med Kenneth. På konsultasjon spurte jeg om jeg skulle gjøre et helt panneløft for like greit å bare bli ferdig med det. Da svarte han ganske kjekt at det var uaktuelt for meg. Jeg var for ung, og ikke trengte jeg det. Det ga meg en veldig trygghet at han var ute etter å gjøre den absolutt beste jobben for meg og ikke bare gjøre mest mulig.

Plastikkirurg Kenneth Chiu vurderer pasient for øyelokkoperasjon

Veldig profesjonelt team

- Under selve operasjonsdagen ble jeg tatt godt imot. Det var et veldig profesjonelt team som hjalp meg hele veien og ga meg mye god informasjon. Jeg fikk svært bra oppfølging i etterkant og fikk til og med mobilnummeret til Kenneth med beskjed om at jeg kunne ta kontakt når som helst i forhold til spørsmål og ting jeg lurte på, eller hvis det skulle oppstå noe underveis. Jeg synes det var betryggende å ha noen som jeg visste var tilgjengelig for meg hele tiden om det skulle være noe.

Og jeg ble selvfølgelig kjempefornøyd med resultatet!

Pasient og behandler i hyggelig samtale hos Asteta Clinic

Kan varmt anbefale Kenneth og Asteta Clinic

- Jeg har varmt anbefalt Kenneth til mange jeg kjenner, ikke bare fordi han er ekstremt flink og detaljert - perfeksjonist i det han gjør, men også på grunn av personen han er. Jeg vet hvor mye han bryr seg om pasientene sine og at de blir godt ivaretatt. Derfor har jeg heller ikke hatt noen problemer med å anbefale han til de som har spurt meg.

Plastikkirurg Kenneth Chiu i dialog med pasient hos Asteta Clinic

Vil du vite mer om øvre øyelokkoperasjon?

Her kan du lese mer om øyelokkoperasjon hos Asteta Clinic. Du kan også booke en uforpliktende konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu gjennom vår online-booking eller kontakte oss her.

Les også: Freshere etter ansiktsløft