Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Når gløden kommer tilbake

Av Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Huden din forteller mye om hvem du er og hvordan du har det. - Sunn hudhelse og hudforbedring kan gjøre en enorm forskjell, sier Celine Seeberg.

Portrett kosmetisk sykepleier Celina Seeberg hos Asteta Clinic

Celine Seeberg - Kosmetisk sykepleier, Asteta Clinic

Celine Seeberg er glødende opptatt av nettopp – glød! I det sosiale, på jobben og – ikke minst – i huden. For Celine handler det mye om å kunne forbedre og fremheve kroppen vi bor i, uten nødvendigvis å omskape den. 

Huden utstråler på så mange måter hvem vi er, hvordan vi har det fysisk og psykisk, sier hun.

Selv så opptatt vi mennesker er av utseende, så glemmer vi ofte hudens betydning som kroppens ytre overflate og største organ. Dessuten er huden et utrolig viktig kommunikasjonsorgan, og ikke bare i form av slike ting som rødme, blekhet og svette. Huden utstråler på så mange måter hvem vi er, hvordan vi har det fysisk og psykisk, sier hun.

Sunn hudhelse

I joggesko og treningstøy småløper Celine inn døren til Asteta Clinic i Nydalen i Oslo. Hun har alltid hatt en interesse for velvære gjennom fysisk aktivitet som løping, styrketrening, svømming og vannski. Samtidig hadde hun i mange år makeup som både hobby og jobb, med oppdrag for privatpersoner og eventer - alt fra brude- og festmakeup til ulike musikkvideoer.  Men det som engasjerer henne aller mest er sunn hudhelse og hudforbedring. Tross alt utgjør jo hudens overflate hos en typisk voksen person cirka 1,6 kvadratmeter.

Jeg var tidlig nysgjerrig på kombinasjonen velvære, behandling og god hud. Slike ting som betydningen av ernæring og kosthold på hvordan huden har det. I tillegg søkte jeg rundt på alt av materiale jeg kunne finne i tidsskrifter og på nettet om ulike behandlinger og hudprodukter, sier Seeberg.

Etter studier innen ernæringsfysiologi, tok Seeberg en bachelorgrad i sykepleie. Dernest ble det videreutdanning innen kosmetisk dermatologi. Før hun begynte i Asteta Clinic jobbet hun som kosmetisk dermatologisk sykepleier hos andre ledende klinikker i Oslo. 

Jeg synes det er fantastisk hvordan huden kan styrkes innenfra, gjennom for eksempel tilførsel av fukt. Fastere og sunnere hud, med en naturlig glød. Og uten at du at du trenger å gjøre noe med trekk eller utseende for øvrig, sier Seeberg.

Work in progress

I resepsjonen til Asteta Clinic har et bud nettopp vært innom med en vareleveranse til Seeberg. Hun smiler bredt mens hun åpner boksene, med produkter og utstyr som er blant det mest nyskapende og effektive som finnes innen moderne dermatologi. I Asteta har Seeberg vært med siden starten, vært sentral i nettopp innkjøpsprosessen og utformingen av klinikken. På en slik måte at dermatologi har en naturlig og utfyllende plass i tospann med teamet som jobber med plastikkirurgi.   

Dette er en drømmeposisjon for meg, fordi det gir optimale muligheter til å praktisere faget og det jeg brenner for på best mulig måte, sier Seeberg. 

Alle som henvender seg til Asteta Clinic har individuelle tanker, følelser og behov. Noen ganger er det riktig å koble på en plastikkirurg, mens andre ganger er eksperthjelp til nettopp hudpleie nok til å ordne et behov og kanskje rydde av veien en bekymring.

If it makes you feel beautiful, then do it, sier Seeberg, før hun raskt legger til:

Det viktige er å være fornøyd med seg selv, ikke alltid jage noe andre er.

Man kan beundre andres skjønnhet uten å sette spørsmålstegn ved sin egen. Samtidig er det hjelp å få. You can still love yourself and be work in progress!

Celine Seeberg

Kosmetisk sykepleier.

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen dermatologi bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre. 

Seeberg er utdannet sykepleier fra Høyskolen Diakonova, med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi fra blant annet Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Hun har i tillegg studier i ernæringsfysiologi fra Atlantis medisinske høyskole. 

Deltagelse på kurs nasjonalt og internasjonalt gir Celine påfyll av siste trender og utvikling. Hun er lidenskapelig opptatt av kosmetisk dermatologi, men har også erfaring som selvstendig makeup-artist. Celine har blant annet deltatt Makeup Masterclass Yves Saint Laurent, samt Makeup Masterclass Hourglass i New York.

Ønsker du en kostnadsfri konsultasjon med Celine?

Da kan du booke en ledig time som passer for deg. På konsultasjonen vil du bli nøye undersøkt og Celine vil gi deg inngående informasjon om behandlingen du vurderer. Celine setter alltid av god tid og vil svare på alle dine spørsmål rundt hudpleie.

Celine Seeberg hos Asteta Clinic

Celine Seeberg er kosmetisk dermatologisk sykepleier og har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.

VELG LEDIG TIME HER