Asteta Clinic
Sittende kvinnelig modell for plastikkirurgi som skjuler mage og bryst

Bryst

Møt Dr Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Bestill time

Bryster du kan trives med

Utseende av brystene er for mange kvinner og menn viktig for deres livskvalitet. Brystoperasjon er et av det mest vanlige inngrepet innenfor plastikkirurgi i Norge. Det opereres mange ulike brystoperasjoner på kvinner og menn, av medisinske og kosmetiske årsaker. Felles for alle er å få bryster de kan trives med.

Hos Asteta Clinic møter du Dr. Kenneth Chiu som er en av Norges mest erfarne plastikkirurger innenfor brystkirurgi og er kjent for sin nøyaktighet. Han har bred erfaring med estetisk og rekonstruktiv brystkirurgi fra norske sykehus med fordypning fra USA.

På disse sidene vil du finne informasjon om de ulike brystoperasjonene som brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft og gynekomasti.

Konsultasjon plastisk

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time
Plastikkirurgene Jes Rødgaard og Kenneth Chiu hos Asteta Cinic