Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling og leppeløft

Hudkonsultasjon

I konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier kartlegges dine ønsker og behov og du vil få grundig informasjon om ulike behandlingsmuligheter og forventet resultat.

Introduksjon

I en konsultasjon gir vi deg en grundig vurdering av din hud. Deretter får du råd og svar på dine spørsmål. På denne måten får du et godt grunnlag for å velge riktig behandling og eventuelle produkter som passer deg.

På konsultasjon kan du få et forslag til hjemme-program som er tilpasset deg. Våre hudpleieprodukter består av produkter med aktive og virkningsfulle ingredienser som bedrer hudens tilstand, stimulerer til økt kollagen-produksjon og generell hudforbedring. 

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg har bred kunnskap innen dermatologi og det siste innen estetisk medisin. Vi kan tilby og skreddersy medisinske behandlinger som kan friske opp, forebygge og motvirke aldringstegn med ulike behandlinger som injeksjonsbehandling med toxin og filler, kjemiske peelinger, kollagen-stimulerende behandlinger som Dermapen og mesoterapi, samt generell hudforbedring med medisinsk hudpleie. 

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg bruker god tid på sine konsultasjoner og skreddersyr både behandlinger og hjemmeprogram til hver enkelt.

Hvorfor velge hudkonsultasjon?

  • Hvis du ønsker en skreddersydd behandlingsplan og tilpassede hudprodukter til din individuelle hud.

  • Hvis du har spørsmål om behandlinger eller usikker på hvilke behandling som er riktig for deg.

  • Dersom du skal ta rynkebehandling med legemiddelet Botulinum Toxin type A.

  • Dersom du har filler fra annen klinikk, ønsker å behandles med filler eller fjerne dette.

  • Konsultasjon hos kosmetisk dermatologisk sykepleier er kostnadsfri og det settes av god tid til de spørsmål du måtte ha.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time

Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.