Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for hudkonsultasjon hos Asteta Clinic

Hudkonsultasjon

Konsultasjon kosmetisk behandling

Våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere setter alltid av god tid. Via online booking kan du velge 30 eller 60 minutters time. Er du usikker på hva som er riktig for deg kan du kontakte oss direkte på 22 02 60 60 / 99 10 20 60 eller post@asteta.no.

Aldersgrense er 18 år. Pris kr. 300,-. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Ta også kontakt dersom du ikke finner ledig time, det kan være flere muligheter enn det som vises online. Det samme gjelder dersom du ønsker time utenfor ordinær åpningstid.

Velkommen!

Bestill time
Kosmetiske dermatologisek sykepleiere Celine og Siren hos Asteta Clinic

Relaterte artikler

Smilende lys kvinne i 30-årene

Hud til å glede seg over

For Mia (35) har hudpleie blitt en prioritet, med god hjelp fra Celine Seeberg hos Asteta Clinic. - Av ytre faktorer er det ingenting som gir meg mer velvære enn følelsen av strålende hud!

LES MER
Alle solkremene til ZO Skin Health

Ta vare på huden i påske- og vårsolen

UV-stråler reflekteres av både sand, sjø og snø, noe som betyr at vi lettere får skader og blir solbrent på fjellet eller ved sjøen. Over 90% av de skadene i huden vi får antas å stamme fra UV-stråling fra solen og det er derfor ekstra viktig å beskytte seg godt gjennom hele året!

LES MER
Elixir - SPF is your BFF

Solbeskyttelse - Riktig valg for din hud

En god hudpleierutine er ikke komplett uten solbeskyttelse. En solkrem med bredspektret UV-filter er det beste aldringsforebyggende produktet du kan velge for din hud. Det å bruke en solbeskyttende krem daglig, gjennom hele året, er kun en vanesak.

LES MER
Hender som former et hjerte på en gravid mage

Hvordan ta best vare på huden under graviditet

Huden påvirkes i stor grad av hormoner under og etter graviditet. De fleste kvinner opplever endringer i huden under svangerskapet og mange lurer på hva som er trygt å bruke av hudpleie under graviditeten.

LES MER
Nygifte Celine og Preben hånd i hånd

Hudtips før du gifter deg

Det viktigste du kan smøre deg med når det gjelder hud er tålmodighet. – Start tidlig å jobbe med huden din før et bryllup eller andre viktige festdager, sier Celine Seeberg.

LES MER
Mann vasker ansikt med såpe

Enkel hudpleie for menn

Jeg har en god del menn som kommer for en hudkonsultasjon med et ønske om hudforbedring, velvære og en sunn hud. Jeg er ikke spesielt opptatt - eller tilhenger av å kategorisere hudpleie for "menn vs kvinner", men ser en gjenganger at mange menn foretrekker noe som er enkelt, tidseffektivt og som gir resultater.

LES MER