Asteta Clinic

Hudkonsultasjon

I konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier kartlegges dine ønsker og behov og du vil få grundig informasjon om ulike behandlingsmuligheter og forventet resultat.

Introduksjon

I en konsultasjon gir vi deg en grundig vurdering av din hud. Deretter får du råd og svar på dine spørsmål. På denne måten får du et godt grunnlag for å velge riktig behandling og eventuelle produkter som passer deg.

På konsultasjon kan du få et forslag til hjemme-program som er tilpasset deg. Våre hudpleieprodukter består av produkter med aktive og virkningsfulle ingredienser som bedrer hudens tilstand, stimulerer til økt kollagen-produksjon og generell hudforbedring. 

Kosmetisk dermatologisk sykepleier har bred kunnskap innen dermatologi og det siste innen estetisk medisin. Vi kan tilby og skreddersy medisinske behandlinger som kan friske opp, forebygge og motvirke aldringstegn med ulike behandlinger som injeksjonsbehandling med toxin og filler, kjemiske peelinger, kollagen-stimulerende behandlinger og generell hudforbedring med medisinsk hudpleie. 

Hvorfor velge hudkonsultasjon?

  • Hvis du har spørsmål om behandlinger eller usikker på hvilke behandling som er riktig for deg.

  • Dersom du skal ta rynkebehandling med legemiddelet Botulinum Toxin type A. 

  • Dersom du har filler fra annen klinikk

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til konsultasjon.

Bestill time