Asteta Clinic
Kvinnelig modell for plastikkirurgi hos Asteta Clinic

Plastikkirurgi i Oslo

Om Asteta Clinic

Asteta Clinic tilbyr plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger i topp moderne lokaler i Oslo

Vi mener at “Alle fortjener å trives i egen kropp”. Når kropp, sinn og følelser er samstemt, fremmes livskvaliteten hos hver enkelt.

Gründer og daglig leder, dr Kenneth Chiu har skapt Asteta Clinic på bakgrunn av sitt brennende engasjement som nettopp handler om relasjonen mellom kropp og sinn. Kenneth har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for sine pasienter med ønske om å medvirke til et liv med trivsel i egen kropp.

Asteta Clinic åpnet dørene 1. november 2021, til en topp moderne klinikk med lokaler sentralt i Oslo som stråler av harmoni, varme og trygghet.

Vårt mål er at alle skal bli møtt med forståelse og sitte igjen med en god opplevelse, etter et besøk hos Asteta Clinic.

Vi er opptatt av å se hver enkelt og lytte til deres ønsker og bekymringer. Vi gir faglige vurderinger på bakgrunn av høy faglig kompentanse hos alle behandlere. Det bidrar til at alle får ærlige tilbakemeldinger, skreddersydd behandling tilpasset den enkelte og realistiske forventninger for behandlingen. Vi er opptatt av at alle får god informasjon om behandling, risiko veid opp mot nytten, og informasjon om komplikasjoner slik at du skal kunne ta en riktig avgjørelse.

Som pasient ved Asteta Clinic møter du et profesjonelt team som holder seg oppdatert innenfor sitt fagfelt slik at du får den aller beste behandlingen. Asteta Clinic har en av Norges mest topp moderne operasjonsstuer med medisinsk utstyr av det ypperste på markedet. Vi lover å gi deg trygghet og nærhet under hele din reise hos oss.

Hos Asteta Clinic skal vi fremme bedre levesett og positiv utvikling i samfunnet. Vi støtter FNs bærekraftsmål for god helse og livskvalitet. Med verdighet og respekt for alle.

Våre ansatte

Kenneth Chiu
Plastikkirurg
kenneth@asteta.no 977 07 532
Dr. Kenneth Chiu (f. 1978) har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. Han får ofte høre at han er perfeksjonist, noe han tar som et stort kompliment.
LES MER
Jes Rødgaard
Plastikkirurg
jes@asteta.no 962 17 802
Jes Rødgaard (f. 1984) har en detaljert og nøyaktig tilnærming i alt han gjør og er svært opptatt av at sine pasienter skal føle seg godt ivaretatt og trygge.
LES MER
Celine Seeberg
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
celine@asteta.no 22 02 60 60
Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.
LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Siren Omholt Toftevåg
Siren Omholt Toftevåg
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
siren@asteta.no 22 02 60 60
Siren Omholt Toftevåg er et talent av de sjeldne innen hudhelse, med et brennende engasjement for faget og kunden.
LES MER
Stine Langbråten portrett
Stine Langbråten
Koordinator
stine@asteta.no 99 10 20 60
Vår koordinator Stine vil ofte være den første du møter når du kommer inn døren hos Asteta Clinic. Hun legger sin stolthet i at du skal kunne senke skuldrene, vel vitende om at du er i trygge hender og vil bli loset trygt gjennom hele prosessen. Stine har et unikt øye for orden. Et fantastisk overskudd av glede, varme og omsorg som garantert vil smitte over på deg. Hun har også mange års erfaring med plastikkirurgi, og kan svare på de fleste spørsmål.
LES MER
Ragnhild Operasjonssykepleier
Ragnhild Kaiander
Operasjonssykepleier
post@asteta.no 22 02 60 60
Ragnhild har en unik og bred kompetanse, med lang fartstid fra både offentlig og privat sykehusdrift. Hun er kjent for sin nøyaktighet og profesjonalitet. Samtidig gir hennes rolige og hyggelige vesen deg den tryggheten du trenger i forberedelsene inne på operasjonsstuen. Ditt ve og vel vil alltid være Ragnhilds primærfokus.

Bestill time

Kontakt oss for bestilling av time. Du treffer oss på 22 02 60 60 / 99 10 20 60 eller post@asteta.no eller vårt kontaktskjema.

Bestill time

Kontakt oss

Har du spørsmål om hva Asteta Clinic i Oslo kan tilby deg? Vi er et erfarent og profesjonelt team som gjerne svarer på det du måtte ha av spørsmål eller bekymringer. Kontakt oss her så tar vi snarlig kontakt og hjelper deg.