Asteta Clinic

Plastikkirurgi i Oslo

Vi har kompetansen og erfaringen. Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt. Hos oss er høy kundetilfredshet godt dokumentert. Vi tilbyr plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i moderne lokaler i Oslo. Fordi alle fortjener å trives i egen kropp. Snakk med oss.

Gullhaugveien 1
0484 Oslo
08.00 - 16.00 (man-fre)
08.00 - 18.00 (ons)

Våre ansatte

Dr. Kenneth Chiu utfører neseoperasjoner på Asteta Clinic i Oslo
Kenneth Chiu
Plastikkirurg
kenneth@asteta.no 977 07 532
Dr. Kenneth Chiu (f. 1978) har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. Han får ofte høre at han er perfeksjonist, noe han tar som et stort kompliment.
LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg hos Asteta Clinic
Celine Seeberg
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
celine@asteta.no 22 02 60 60
Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.
LES MER
Koordinator Stine Langbråten hos Asteta Clinic
Stine
Koordinator
stine@asteta.no 99 10 20 60
Vår koordinator Stine vil ofte være den første du møter når du kommer inn døren hos Asteta Clinic. Hun legger sin stolthet i at du skal kunne senke skuldrene, vel vitende om at du er i trygge hender og vil bli loset trygt gjennom hele prosessen. Stine har et unikt øye for orden. Et fantastisk overskudd av glede, varme og omsorg som garantert vil smitte over på deg. Hun har også mange års erfaring med plastikkirurgi, og kan svare på de fleste spørsmål.
LES MER
Operasjonssykepleier Ragnhild Kaiander hos Asteta Clinic
Ragnhild
Operasjonssykepleier
ragnhild@asteta.no 22 02 60 60
Ragnhild har en unik og bred kompetanse, med lang fartstid fra både offentlig og privat sykehusdrift. Hun er kjent for sin nøyaktighet og profesjonalitet. Samtidig gir hennes rolige og hyggelige vesen deg den tryggheten du trenger i forberedelsene inne på operasjonsstuen. Ditt ve og vel vil alltid være Ragnhilds primærfokus.
Anestesilege Camilla Søderholm hos Asteta Clinic
Camilla Søderholm
Anestesilege
post@asteta.no 22 02 60 60
Anestesilege Christoffer Sandsmark hos Asteta Clinic
Christoffer Sandsmark
Anestesilege
post@asteta.no 22 02 60 60
Anestesisykepleier Gunnar Elseth hos Asteta Clinic
Gunnar
Anestesisykepleier
post@asteta.no 22 02 60 60

Pasienthistorie

"Genuint interessert.

Chiu er en meget dyktig kirurg som brenner for faget sitt.

Han er opptatt av naturlige resultater, lager små arr der det er mulig, og med jevnlig oppfølging blir du både sett og hørt gjennom hele prosessen.

Han møter deg med varm velkomst i delikate omgivelser midt i Nydalen, ett steinkast unna Storo Kjøpesenter og Nydalen togstasjon.

Jeg kan på det varmeste anbefale Chiu."

Les flere pasienthistorier.

Les mer om Asteta Clinic sitt samfunnsansvar.

Konsultasjon

Velg konsultasjon eller videokonsultasjon. Aldersgrense er 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time