Asteta Clinic
Sittende kvinnelig modell for plastikkirurgi som skjuler mage og bryst

Brystløft

Vi forstår at hengende bryster kan være plagsomt og hos oss vil du få en vurdering basert på ditt utgangspunkt med eventuelt forslag til hvilken behandling som kan være riktig for deg. Du har kanskje ammet eller gjennomgått stor vektreduksjon og føler at brystene har blitt mer hengende enn du er komfortabel med. Uansett årsak er du velkommen til å kontakte oss for en første samtale. 

Fakta om brystløft

  • Brystløft pris: 54 000 kr inkl mva.

  • Operasjonstid: 90 minutter

  • Bedøvelse: narkose

  • Kontroll: 1 uke og 6 måneder

Pasienterfaringer

"Fikk utført brystløft+reduksjon, bukplastikk og lipo. Veldig fornøyd med hele prosessen. Kenneth er nøyaktig, dyktig og trygg. Følt meg ivaretatt hele veien. Opptatt av et naturlig og symmetrisk resultat som passer den enkeltes kropp. Alltid tilgjengelig og følger opp hele veien. Meget dyktig, anbefales på det sterkeste."

"Jeg har foretatt et brystløft kombinert med reduksjon, og er som pasient godt fornøyd med min behandling hos Kenneth. Han er både vennlig, blid og samtidig ærlig med hva slags resultat jeg kunne forvente av en operasjon. Jeg har et inntrykk av at han ser hele pasienten. Klinikken er også lett tilgjengelig over telefon, og resepsjonist er alltid superhyggelig :-) Også er klinikken kjempefin."

Her kan du lese flere pasienthistorier.

Vanlige årsaker til ønske om brystløft

Du føler deg kanskje ikke vel med slik brystene har blitt. Noen synes også det kan være ubehagelig at brystene føles som de skal falle ut av bh eller bikini når du for eksempel bøyer deg fremover. Noen opplever også psykososialt stress ved at brystene gir uønsket oppmerksomhet, du kan ha vansker med å finne klær eller at du rett og slett synes brystene ikke har den formen du har vært vant til. Det kan også være plagsomt om du har stor forskjell på høyre og venstre bryst.

Første samtale

Når du kommer til en første samtale hos oss kartlegger vi hvilke plager du opplever og hvilke ønsker du har for behandlingen i tillegg til en klinisk undersøkelse der brystene dine blir vurdert. Gjennom denne konsultasjonen blir vi best mulig rustet til å finne den riktige løsningen og behandlingen for at du skal få best mulig resultat basert på dine bekymringer og ønsker.

Operasjonsteknikk ved et brystløft (mastopexi)

Det er ditt utgangspunkt som er avgjørende for valg av kirurgisk teknikk. Brystene blir fastere og passer bedre til kroppen for øvrig. For de fleste vil et brystløft medføre at det kommer arr rundt areola og brystvorten og ned til folden under brystet og i varierende grad ut til sidene i folden. Dette arret betegnes ofte som omvendt T eller anker arr. Nøyaktig hvordan arret blir for deg er avhengig av ditt utgangspunkt og mengden løs hud som må fjernes. Under konsultasjon hos oss vil du få informasjon om hvordan dine arr blir planlagt. De fleste trenger å redusere omkretsen på areola, samt løfte plasseringen av brystvorten slik at det blir riktig i forhold til det nye brystet. Brystet oppleves da lettere og fastere når du bærer brystet på kroppen og ikke bare i bh-stroppene. Teknikkene som brukes ivaretar følelse i brystvorte og mulighet for amming, men likevel er dette er noe som i sjeldne tilfeller kan bli endret etter en operasjon.

På operasjonsdagen

På operasjonsdagen blir du tatt imot av din kirurg når du kommer til klinikken. Du får en gjennomgang slik at du er trygg på planen og du får anledning til å stille flere spørsmål dersom du har noen bekymringer. Deretter blir du fotografert og kirurgen setter noen markeringer med tusj på brystene dine mens du står. Etter dette får du på en morgenkåpe og har da kun på ditt eget undertøy under. Etter at du har vært en tur innom toalettet følger vi deg inn på operasjonsstuen hvor du blir forberedt med vask og bedøvelse. Du kommer deg raskt etter operasjonen. Når du er klar får du muntlig og skriftlig informasjon om hvordan du forholder deg i tiden etter behandlinge. Ca. en time etter operasjonen er avsluttet kan du bli hentet fra klinikken.

Spesielle hensyn etter et brystløft

Bh døgnet rundt i 4 uker døgnet rundt og 4 uker på dagtid.

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time