Asteta Clinic

Mageplastikk

En bukplastikk eller mageplastikk gjør at du blir kvitt løs hud på magen. Slik blir magen strammere og flatere. Plages du med løs hud på magen kan en mageplastikk gi deg bedre livskvalitet og økt selvfølelse. Les gjerne mer og ta kontakt med oss dersom du ønsker en vurdering av din situasjon.

Fakta om mageplastikk

  • Pris: 60 000,- *

  • Operasjonstid: 2-3 timer

  • Bedøvelse: Narkose

  • Kontroller: 1 uke og 6 måneder

*les mer på informasjonsside om priser.

Hvorfor gjennomføre en bukplastikk

Du opplever kanskje ubehag på grunn av løs hud på magen. Løs hud med strekkmerker på magen kan komme etter stor vektendring eller etter graviditeter. I tillegg til å være sjenerende kan slik løs hud for noen gi plager i form av lukt, sår og eksem. Løs hud kan gjøre trening vanskelig og tyngre. Det kan være at du føler at du må skjule magen.

Hva sier våres pasienter?

"Jeg fikk utført stor bukplastikk med fettsuging av mage, hofter og flanker hos Kenneth Chiu. Sårbart som det er, å kle av seg og vise sine skambelagte deler av kroppen, slappet jeg raskt av på den første konsultasjonstimen. Evig takknemlig for vennlig, varm og realistisk vurdering og veiledning, og kunne ikke følt meg tryggere på selve operasjonsdagen. Og er utrolig fornøyd med resultatet. Veldig fin navle og fint, smalt, jevnt arr, som er lagt langt ned. Kan ikke skjønne annet enn at dette er virkelig godt håndverk. Anbefales!" - legelisten.no

Første samtale om mageplastikk

Når du kommer til en første samtale hos oss kartlegger vi hvilke plager du opplever og hvilke ønsker du har for behandlingen i tillegg til en klinisk undersøkelse der magen din blir vurdert. Med denne konsultasjonen får vi et godt grunnlag for å finne løsninger og behandling for best mulig resultat. Det blir satt av god tid slik at du får svar på alle dine spørsmål og bekymringer.

Operasjonsteknikk ved mageplastikk

Mageplastikk går ut på at overflødig hud på nedre del av magen fjernes. Dette gjøres gjerne i kombinasjon med fettsuging og sammensying av delte magemuskler etter graviditeter. Dette gir et arr på tvers av nedre del av magen. Vi er nøye med å plassere arret lavt slik at du kan skjule dette under undertøy og bikini. Derfor kalles dette ofte bikinisnitt. Ved full mageplastikk får du også et arr rundt navlen. Dette arret skjuler vi i dypet slik at det blir minst mulig synlig. Mageplastikk kombineres ofte med fettsuging for å fremheve mage og midje. Vi deler gjerne mageplastikk i tre hovedkategorier: Full bukplastikk er vanligst og gir en oppstramming på hele magen, helt fra under dine bryster og helt ned til venusberget som også får et løft. Mini bukplastikk gir en oppstramming fra navlen og ned. Omvendt T mageplastikk er som en full mageplastikk, men strammer også inn fra sidene i tillegg. Den sistnevnte prosedyren gir i tillegg et vertikalt arr fra brystbeinet og hele veien ned og er en metode som er forbeholdt de som har gått ned mye i vekt og plages med mye løs hud. Hvilken av disse ulike metodene som passer for deg vil du få vite når du kommer på en første konsultasjon.

"Mommy makeover"

Bukplastikk kan noen ganger kombineres med andre inngrep. En nokså vanlig kombinasjon er bukplastikk sammen med brystoperasjon, i form av brystløft - med eller uten implantat. Det er dette som betegnes som «mommy makeover». Mange kvinner som har født ett eller flere barn føler at kroppen ikke kommer tilbake til en form de er tilfreds med. Det kan være løs hud på mage med strekkmerker. Brystene kan ofte oppleves som «tomme» og hengende etter amming. En mommy makeover er en kombinasjonsprosedyre der vi korrigerer mage og brystene avhengig av din situasjon i en og samme operasjon.

Mageplastikk uten dren, også kalt "drainless tummytuck"

Dr. Kenneth Chiu bruker en spesiell teknikk på mageplastikk operasjonene som gjør at det ikke er behov for å legge inn dren. Denne metoden er dokumentert å gi mindre risiko for postoperative komplikasjoner som serom, hematom og infeksjon. Dr. Chiu har i tillegg høstet erfaringer fra flere kirurger i Amerika og utelukkende benyttet denne metoden de senere årene.

De viktigste fordelene med denne metoden er mindre risiko for blødning, serom og infeksjon. Metoden gir bedre sårtilheling. Det gir også kortere rekonvalesens og mindre ubehag etter operasjonen.

Operasjonsdagen

Når du kommer til oss på operasjonsdagen blir du tatt imot av din kirurg. Du får en gjennomgang av planen slik at du er trygg på at vi er helt enige, og du får anledning til å stille flere spørsmål. Det området som skal opereres blir fotografert. Kirurgen setter noen markeringer med tusj på deg og så får du på en morgenkåpe. Etter at du har vært innom toalettet følger vi deg inn på operasjonsstuen der du blir forberedt med vask og narkose. Du våkner kort tid etter at operasjonen er ferdig. Etter cirka en time har du kommet deg og fått informasjon muntlig og skriftlig før du blir hentet.

Mageplastikk

Eks.mva.

Inkl.mva.

Full mageplastikk

48 000,-

60 000,-

Liten (nedre) mageplastikk

33 600,-

42 000,-

Samtidig lukking av magemuskler

6 000,-

8 000,-

Samtidig fettsuging mage

12 000,-

15 000,-

Samtidig fettsuging hofter

9 600,-

12 000,-

Tillegg for Fleur de Lis / omvendt T-snitt

individuelt

Her finner du informasjon om gjeldende priser.

En bekymring mindre

Får jeg dren?
Får jeg smertestillende?

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time