Asteta Clinic
Kvinne får leppeinjeksjon av behandler

Injeksjoner

Injeksjonsbehandlinger

Vi tilbyr ulike injeksjonsbehandlinger på Asteta Clinic som kan forebygge, forbedre, gjenopprette og behandle utseende uten kirurgi. Med det siste innen estetisk medisin kan vi tilby bred kompetanse på injeksjonsbehandlinger som utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier, for blant annet redusere rynker og fine linjer, gjenopprette en sunn og sterk hud, gi volum og definisjon, forbedre arr og hudkvalitet, tilføre fuktighet og ujevnheter.

★★★★★

Huden min gløder!

Hei! Ville bare oppdatere deg å si at hevelsen har gått ned, huden min gløder og jeg er (som alltid!) superfornøyd med resultatet. Gleder meg...

Instagram

★★★★★

Faglig dyktig og veldig hyggelig!

Hatt flere runder med samme behandling hos Celine, faglig dyktig og veldig hyggelig! Huden min har fått tydelig bedre kvalitet og en jevnere tone☺️

- Stine
Google

Injeksjonsbehandlinger

Vi tilbyr et bredt spekter av injeksjonsbehandlinger som reduserer rynker og fine linjer, forstørrer leppene og og gjenoppbygger volum i ansiktet, behandler tørr hud, stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin, gir glød og forbedrer hudens kvalitet, styrker huden, behandler mørke ringer under øynene, og reduserer tanngnissing og overdreven svette.

Bestill time hos en av våre dyktige behandlere

Vi har kompetansen og erfaringen. Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt mår du kommer til oss. Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere er klare for å ta i mot deg.

Artikler om injeksjonsbehandlinger

Kvinneansikt delvis skjult av dråper og pipette

Hyaluronsyre i hudpleie

Hyaluronsyre (HA) er stjerne-ingrediens i jungelen av hudpleie og det er ikke uten grunn. Denne magiske ingrediensen finnes naturlig i huden vår og bidrar til å fremme en rekke fantastiske egenskaper.

LES MER
Forstørrelsesglass forstørrer lepper etter lip filler behandling

Hvordan ta vare på leppene dine i tiden etter lip fillers

Lepper er, og har alltid vært, et område mange ønsker å fremheve som et symbol på skjønnhet, feminitet og sensualitet. Lepper er rett og slett både sanselig og personlig. Vi ser at dagens etterspørsel og fokus hos våre pasienter er mer rettet mot individuelle, naturlige og vakre resultater, kontra trender på sosiale medier.

LES MER
Selina 34 år får behandling for rosacea hos Asteta Clinic

Jeg trengte hjelp til rosacea

Jeg heter Selina og er 34 år. Etter at jeg begynte å gå hos Celine har jeg lært veldig mye om huden min. Blant annet hva slags produkter som er bra. Når jeg nå merker rosaceaen blusser opp igjen da vet jeg hva jeg kan gjøre av tiltak.

LES MER