Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Hud til å glede seg over

For Mia (35) har hudpleie blitt en prioritet, med god hjelp fra Celine Seeberg hos Asteta Clinic. - Av ytre faktorer er det ingenting som gir meg mer velvære enn følelsen av strålende hud!

Smilende lys kvinne i 30-årene

Mia har alltid vært bevisst på egen hud, med et ønske om at den skulle være fin. Lenge var det fristende å ta til seg alle mulige tips og råd som hun ble gjort oppmerksom på gjennom markedsføring fra produsenter av ulike produkter. Langt fra alt hun ble eksponert for var imidlertid gode råd.

- Det kom etter hvert til et punkt da jeg virkelig ønsket å forsikre meg om at det jeg investerer tid og penger i faktisk er riktig for min hud. At det gir de resultatene jeg ønsker meg, sier Mia.

I jakten på mer kunnskap om hudpleie og den optimale behandlingen for henne, møtte Mia kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg. Det ble et skifte.

- Jeg har vært opptatt av å skulle ha fin hud lenge, men det var først da jeg fikk en faktisk forståelse av hva sunn hud er, sier 35-åringen.

Nyansert bilde

Hos Celine Seeberg og Asteta Clinic fikk Mia hjelp til behandlinger for å oppnå hudfornyelse og hudforbedring, samt tilpasning av riktige produkter til hennes behov.

- Nå ligger motivasjonen i det å ivareta huden på linje med øvrig helse, med bevissthet rundt pleie og forebygging, sier Mia.

- Hvor godt fornøyd er du med den hjelpen du har fått hos Asteta Clinic?

- Jeg har vært så fornøyd at behandling og oppfølging har blitt en selvfølge og prioritet. Det gir meg både glede og selvtillit å vite at behandlingene som får meg til å føle meg så vel også er med på å sikre god helse, sier Mia, og legger til:

- Celine gir seg ikke med gode produkter eller behandling, hun skaper dessuten alltid en forståelse rundt alle anbefalinger. Og det er blant det beste med å gå nettopp til Celine, det at hun til enhver tid vil gi et nyansert bilde av virkningene.

Mia understreker at hun også ser det som et kvalitetstegn at Celine vil fraråde behandlinger dersom hun ikke ser det nødvendig.

- Tilbake til det at det er lett å bli fristet til å teste ut alt mulig som lover mirakler, så vil Celine på den andre siden garantert være den som nyanserer og til og med fraråder det som ikke er hensiktsmessig.

Indre og ytre forhold

Mia er tydelig på at hjelpen hun har fått hos Celine og Asteta Clinic har ført til synlig bedring – sunnere og glødende hud.

- Og så har innsikten som Celine alltid sørger for å gi gjort at jeg i dag har et avslappet forhold til at huden ikke alltid oppleves perfekt, selv om jeg legger ned tid i det å pleie den. Den vil alltid være påvirket av indre og ytre forhold. Det er helt normalt. Nå er jeg mye mer bevisst på å gjøre det jeg kan for å styrke og beskytte huden, sier hun.

Ifølge Mia gir flere av behandlingene raskt synlige resultater som det er lett å glede seg over, mens andre gir motivasjon med vissheten om at det sikrer hudfornyelse og styrker huden på sikt.

- Av ytre faktorer er det ingenting som kan gi meg mer velvære enn følelsen av strålende hud! Timene hos Celine, enten det er behandling eller konsultasjon, er for meg min egentid hvor jeg gjør noe av det som får meg til å føle meg aller best.

- I hvilken grad er lokalene til Asteta Clinic viktig, at det er et sted der du trives?

- Det jeg liker er at det er lune lokaler, som aldri er preget av mange pasienter og kunder på samme tid. Om man ikke liker å vandre rundt uten sminke, eller bekymrer seg over å være litt rødflammet eller sminkefri etter behandling, så er det i alle fall ikke noe å tenke på hos Asteta. Gjengen som jobber der sørger alltid for trivsel og komfort, og er veldig behjelpelige med å få ting til å gå opp!

Tekst og beskrivelser er godkjent av pasienten. Av personvernhensyn er det brukt illustrasjonsfoto.

Vil du vite mer om hudpleie?

Her kan du lese mer om hudpleie og hudkonsultasjon hos Asteta Clinic. Du kan også booke en uforpliktende konsultasjon med dermatologisk sykepleier Celine Seeberg gjennom vår online-booking eller ved å kontakte oss her.