Asteta Clinic
ASTETA BLOGG

Når stresset hud trenger ro

Av Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Huden vår speiler på så mange måter livet vi lever og slitasjen vi påføres. Derfor er det så flott å lære om nye produkter og behandling som virkelig gir effekt, til det beste for nettopp din hud.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg på event om hudpleie

Styrket kompetanse

Jeg innrømmer det: Jeg er fagnerd! Det å lære om ulike produkter og behandlingsformer er noe jeg elsker. Kunnskap og erfaringer for styrket kompetanse i jobben min som kosmetisk dermatologisk sykepleier. Skal jeg på best mulig måte kunne hjelpe de som kommer til meg og Asteta Clinic, så er det avgjørende at jeg er oppdatert på utvikling og trender. Derfor er det også så fint å bli invitert til eventer med ledende bransjefolk, som da jeg nylig reiste til et eksklusivt fagtreff i København.

Phyto A+ Brightening treatment - for alle hudtyper

Eventets hovedfokus var det nyeste hudpleieproduktet Phyto A+ Brightening treatment. En lett og oljefri fuktighetskrem som virker beroligende og antiinflammatorisk på en hud i ubalanse. Den gir hudforbedrende effekt med tanke på glød, jevnere hudtone, tekstur og klarhet. Produktet er testet på alle hudtoner.

Hit til oss i Asteta Clinic kommer det mange som opplever at huden har synlige merker etter utbrudd av kviser, noe som kalles post-inflammatorisk hyperpigmentering ofte forkortet PIH. Dette er et estetisk symptom som overlever den opprinnelige tilstanden av akne. For mange er dette frustrerende å oppleve, men heldigvis finnes det nettopp behandling og ulike produkter som kan hjelpe på dette.

Phyto A+ Brightening treatment er en krem som er oljefri, silikonfri, ikke-komedogen og egnet til alle hudtyper - selv fet og uren hud. Den er utmerket til å jevne ut post-inflammatoriske hyperpigmenteringer, og demper merkene med cirka 20 prosent.

Phyto A+ Brightening treatment

Nettopp bruk og virkning av planteekstrakter begeistrer meg. Det er utrolig hva vi kan gjøre med alt som finnes i naturen.

Produktet inneholder blant annet to prosent Alpha Arbutin, tre prosent Azelainsyre og Phyto Botaniske ekstrakter. Nettopp bruk og virkning av planteekstrakter begeistrer meg. Det er utrolig hva vi kan gjøre med alt som finnes i naturen. Slik som i disse produktene, der det er seks planteekstrakter: Agurk, timian, olivenbladekstrakt, morbærrotekstrakt, grapefrukt og rosmarin.

Phyto-serien til SkinCeuticals består nå av fire beroligende og reparerende produkter: Phyto Corrective gel, Photo Corrective Masque, Phyto Corrective Essence Mist og Phyto A+ Brightening treatment.

Phyto-serien til SkinCeuticals

Phyto-serien til SkinCeuticals består nå av fire beroligende og reparerende produkter: Phyto Corrective gel, Photo Corrective Masque, Phyto Corrective Essence Mist og Phyto A+ Brightening treatment.

Serien passer spesielt en hud som trenger fuktighet og skånsom pleie. Den roer ned en stresset og reaktiv hud. Den egner seg godt for en sensitiv og inflammatorisk hud med akne og rosacea, men også etter kosmetiske behandlinger der hudbarrieren er svekket. Som for eksempel med Dermapen, kjemisk peel eller laserbehandlinger.

Flott arrangement

Til eventet midt i Kongens Nyhavn i København var det samlet kosmetiske sykepleiere og leger fra hele Skandinavia. Inkludert meg og en liten håndfull behandlere fra Norge. Og ingenting er bedre enn når fag kan diskuteres i slike flotte omgivelser som det var lagt opp til i Nyhavn. Eventet var nydelig dekorert, nesten som om det skulle vært et bryllup. Med masse grønt, blomster, fresh og sunn snacks, frukt, juice og lunsj. For å ikke snakke om en flott goodiebag til deltakerne med produkter fra Phyto-serien. Tusen takk, jeg gleder meg til neste gang!

Celine Seeberg viser frem Skinceuticals produkter

Vil du vite mer om behandling av huden din?

Her kan du lese litt om hudkonsultasjon eller du kan booke en uforpliktende konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg gjennom vår online booking.


Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.