Asteta Clinic

Delikate områder - bryst/decolletage, hals og hender

Bryst/Decolletage, hals og hender er alle områder som trenger litt ekstra omsorg og pleie. Disse områdene på kroppen utsettes og eksponeres for mye sollys og som lettere kan glemmes av både daglig hudpleie og solbeskyttelse. 

Halsen oppleves som et området som utsettes for mye bevegelse og soleksponering,  noe som fører til linjer og slapp hud. . Dette skyldes både arvelige faktorer, livsstil og det faktum at vi eldes, samt dagens store syndebukk; ”tech-neck” som følge av mer stillesittende aktiviteter med bøyd nakke over pc og mobil.

Hals, bryst og hender er alle ypperlige områder som man kan behandle med Restylane Skinbooster, da det jevner ut hudteksturen og mykner fine linjer.

Hals og bryst er de områdene som ofte eldes først, da det er et delikat område med tynn hud. 

Kvinner eksponerer hals og bryst i større grad enn menn. Restylane Skinbooster både forebygger og behandler disse delikate områdene for uelastisk og tørr hud. Behandlingen tilfører huden fukt innenfra og øker dens egne kollagenproduksjon. 

For best resultat anbefales en kur på 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Vi anbefaler å starte denne forebyggende behandlingen rundt 35- 40 års alderen. 

Ønsker du bedring på linjer, solskader og slapp hud på disse områdene, så kan vi tilpasse behandlinger etter dine behov. Kombinasjonsbehandlinger med injeksjoner og medisinsk Dermapen viser til veldig gode resultater på bryst og hals, og tilpasses hver enkelt sine ønsker og behov.

18 års aldersgrense

Behandler ikke gravide og ammende.


Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til konsultasjon.

Bestill time