Asteta Clinic
Kvinnelig modell for plastikkirurgi hos Asteta Clinic

Pasienthistorier og erfaringer

Plastisk kirurgi

Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt. Vi er kjent for gode resultater, tett oppfølging og høy kundetilfredshet.
★★★★★

Bytte eller fjerne brystimplantater Brystforstørrelse med silikon proteser

Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet mitt

★★★★★

Brystforstørrelse med silikon proteser

Resultatet var fantastisk. Jeg er utrolig fornøyd med et naturlig resultatet akkurat hva jeg ønsker meg.

★★★★★

Øyelokkoperasjon Fettsuging

Kenneth er en utrolig dyktig kirurg som er morsom, ærlig, profesjonell og kan faget sitt

★★★★★

Resultatet var helt fantastisk. Denne klinikken kan jeg varmt anbefale.

★★★★★

Brystforstørrelse med silikon proteser

Trygghet fra start til slutt

★★★★★

Neseoperasjon - neseplastikk

Trygg og god oppfølging både før og etter operasjon.

★★★★★

Opererte meg hos Kenneth og anbefaler han virkelig på det sterkeste!

★★★★★

Av personlig erfaring er jeg meget fornøyd med resultatene Chiu har gitt meg

★★★★★

Øyelokkoperasjon Poser under øynene Panneløft

Hadde øyelokk operasjon hos Dr Kenneth Chiu. Veldig dyktig lege som vet hva han gjør! Gir god råd slik at pasienten føler seg i trygge hender! Anbefaler sterkest!

– Jeg følte meg trygg og ivaretatt

Pasient Nora forteller om sin operasjon hos dr. Kenneth Chiu, hvilken prosess hun gikk igjennom og hvordan hun opplevde situasjonen før, under og etter operasjon.

Ansikt

★★★★★
Etter flere søk etter dyktige kirurger som spesialiserte seg på kosmetiske neseoperasjoner, var det Dr. Kenneth Chiu ved Asteta Clinic som virket mest interessant. Jeg satte opp en konsultasjon og fikk time kort tid etter.
På bakgrunn av hans brede kompetanse på feltet, forståelse og medmenneskelighet skjønte jeg raskt at det var han jeg skulle velge. Jeg fikk rikelig med informasjon om hva jeg kunne forvente av resultat, oppfølging og mulige komplikasjoner.
Jeg ble operert i april og er strålende fornøyd med med den nye nesa mi 😁 Jeg vil også trekke frem at oppfølgingen før, under og etter operasjonen av både Dr. Chiu og teamet hans var upåklagelig. Følte meg trygg fra første stund 👌🏼
Hanna K A
Google
★★★★★
Jeg valgte Kenneth som min kirurg etter å ha lest en god del positive tilbakemeldinger om han. Dette gjorde meg tryggere på valget mitt også. Jeg ventet en god stund før jeg tok det første steget og bestilte en konsultasjon. Senere visste jeg med en gang at dette var kirurgen som skulle endre det hele.

Jeg opererte nylig og har virkelig ingenting negativt å si. Jeg er kjempefornøyd med nesen min (selv om det tar flere måneder før man ser det endelige resultatet). Det er absolutt ingen andre jeg ville anbefalt som kirurg enn Kenneth. Han er ærlig og snakker rett fra hjertet. Han er veldig kunnskapsrik, og alt jeg spurte om hadde han svar på. Dette hjalp meg veldig med å føle meg tryggere fordi dette var min første operasjon.

Tusen hjertelig takk for en kjempefin opplevelse og for at du hjalp meg.
Sist men ikke minst, takk til teamet under operasjonen som gjorde det hele betryggende. Dere er kjempe flinke:)
<3
Lena
Legelisten
★★★★★
Opererte nesen hos Kenneth. Er veldig fornøyd med resultatet og jeg følte meg hele tiden trygg. Han forsto godt hva det var jeg ønsket, og det ble et naturlig resultat:) Veldig dyktig kirurg!

Anbefaler på det sterkeste!
Emma
Google
★★★★★
Opererte Nesen hos Kenneth. Nesen ble akkurat slik jeg ønsket og jeg kan endelig puste gjennom nesen. Super fornøyd med resultatet og oppfølgingen både før/etter operasjonen.
Uh
Google

Bryst

★★★★★
Jeg tok brystforstørrelse hos Dr. Kenneth. Han er svært dyktig i sin jobb. Han hører hva du ønsker og gir veldig gode råd hva som er best for deg.

Resultatet var fantastisk. Jeg er utrolig fornøyd med et naturlig resultatet akkurat hva jeg ønsker meg.

Anbefaler på det sterkeste👍
Siriporn P
Google anmeldelser
★★★★★
Jeg anbefaler Asteta Clinic på det sterkeste.
Jeg har gjort en brystforstørrelse, og ønsket meg et naturlig resultat.
Jeg var noe nervøs og usikker på prosessen fra start, men Kenneth og resten av teamet på Asteta Clinic har vært helt fantastiske til å følge opp og sørget for god ivaretakelse og trygghet fra start til slutt.
Jeg følte at Kenneth forstod hvilket resultat jeg var ute etter, og det ble som forventet veldig bra!
Tusen takk!!!
Helene
Google
★★★★★
Veldig bra resultat, kona mi er kjempefornøyd med brystene sine.
Tobbe H
Google
★★★★★
Jeg tok brystforstørrelse hos Dr. Kenneth. Utrolig fornøyd med han! Han hører på deg, gir gode råd og er veldig ærlig. Jeg var veldig stressa ettersom dette var første gangen min i narkose, men endte opp med å føle meg trygg, og hadde en veldig fin opplevelse.

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og fikk akkurat det jeg ønsket meg.
Sara
★★★★★
Jeg tok brystforstørrelse hos Dr. Kenneth. Utrolig fornøyd med han! Han hører på deg, gir gode råd og er veldig ærlig. Jeg var veldig stressa ettersom dette var første gangen min i narkose, men endte opp med å føle meg trygg, og hadde en veldig fin opplevelse.

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og fikk akkurat det jeg ønsket meg.
Sara
Google anmeldelser

Kropp

★★★★★
Bukplastikk; gjennomført sying av magemusklene, flytting av navlen, fettsuging mage, rygg/hofter.
Jeg har over flere år vurdert å sy igjen magemusklene og korrigere skader etter flere fødsler og keisersnitt, da dette har plaget meg lenge, både fysisk og psykisk.
Ved første konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu og hans team på Asteta Clinic, ble jeg møtt av en veldig imøtekommende og faglig dyktig kirurg. Jeg fikk svar på absolutt alle spørsmål, veldig god veiledning, en detaljert gjennomgang av hvordan operasjonen ville foregå, og hvordan tiden etter operasjonen ville bli. Det var ingen tvil hos meg etter denne konsultasjonen at dette er en kirurg og klinikk som er utrolig nøye og perfeksjonistisk i sitt arbeid.
På operasjonsdagen ble jeg møtt av et fantastisk hyggelig, vennlig, profesjonelt og dyktig team, som loset meg trygt gjennom dagen. Jeg kjente meg veldig godt ivaretatt og passet på, hvor samtlige kun hadde fokus på at pasienten skulle ha det bra. Nå i etterkant, kjenner jeg på en veldig takknemlighet samtidig som jeg er svært fornøyd med resultatet. Navlen er veldig fin, bulkene fra keisersnittene er borte, og jeg har igjen kontakt med magemusklene mine. Jeg har en fin linje med arr etter operasjonen, og som ligger godt under bikinilinjen. At min kropp kunne se så fin ut og fungere så bra igjen er bare helt utrolig, så tusen takk! Jeg er veldig imponert og dypt takknemlig! Kan anbefale Dr. Kenneth Chiu og hans fantastiske team på Asteta Clinic på det sterkeste!
Legelisten

Konsultasjon

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time

Flere pasienthistorier

Kvinne nyter en kopp te med nytt liv etter neseoperasjon

Åpnet opp med neseoperasjon

Problemer med luftveien gjennom nesen gjorde at Isabelle (32) slet med opplevelser av trykk og hovenhet i ansiktet. Etter operasjon har hun nå en nese som både fungerer og har ønsket form.

LES MER

Enormt glad for hjelp med delte magemuskler

For Jenny (44) føltes delte magemuskler som et hull i magen, på en måte som ble en belastning både fysisk og psykisk. Hjelpen hun fikk hos Asteta Clinic i Oslo ga helsen og velværen tilbake. 

LES MER
Nærbilde av Sonja som har gjennomført neseoperasjon hos dr. Chiu

Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg

Sonja hadde operert nesen 3 ganger før hun kom til dr. Kenneth Chiu, og hadde nesten gitt opp håpet. Den fjerde operasjonen gjennomført av dr. Chiu gjorde at Sonja endelig fikk nesen hun ønsket seg.

LES MER