Asteta Clinic
Kvinnelig modell for plastikkirurgi hos Asteta Clinic

Pasienthistorier og erfaringer plastisk kirurgi

Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt. Vi er kjent for gode resultater, tett oppfølging og høy kundetilfredshet.
★★★★★

Bytte eller fjerne brystimplantater Brystforstørrelse med silikon proteser

Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet mitt

★★★★★

Brystforstørrelse med silikon proteser

Resultatet var fantastisk. Jeg er utrolig fornøyd med et naturlig resultatet akkurat hva jeg ønsker meg.

★★★★★

Øyelokkoperasjon Fettsuging

Kenneth er en utrolig dyktig kirurg som er morsom, ærlig, profesjonell og kan faget sitt

★★★★★

Resultatet var helt fantastisk. Denne klinikken kan jeg varmt anbefale.

★★★★★

Brystforstørrelse med silikon proteser

Trygghet fra start til slutt

★★★★★

Neseoperasjon | Rhinoplastikk | Ekspert neseplastikk

Trygg og god oppfølging både før og etter operasjon.

★★★★★

Opererte meg hos Kenneth og anbefaler han virkelig på det sterkeste!

★★★★★

Av personlig erfaring er jeg meget fornøyd med resultatene Chiu har gitt meg

★★★★★

Øyelokkoperasjon Poser under øynene Panneløft

Hadde øyelokk operasjon hos Dr Kenneth Chiu. Veldig dyktig lege som vet hva han gjør! Gir god råd slik at pasienten føler seg i trygge hender! Anbefaler sterkest!

– Jeg følte meg trygg og ivaretatt

Pasient Nora forteller om sin operasjon hos dr. Kenneth Chiu, hvilken prosess hun gikk igjennom og hvordan hun opplevde situasjonen før, under og etter operasjon.

Ansikt

★★★★★
Etter flere søk etter dyktige kirurger som spesialiserte seg på kosmetiske neseoperasjoner, var det Dr. Kenneth Chiu ved Asteta Clinic som virket mest interessant. Jeg satte opp en konsultasjon og fikk time kort tid etter.
På bakgrunn av hans brede kompetanse på feltet, forståelse og medmenneskelighet skjønte jeg raskt at det var han jeg skulle velge. Jeg fikk rikelig med informasjon om hva jeg kunne forvente av resultat, oppfølging og mulige komplikasjoner.
Jeg ble operert i april og er strålende fornøyd med med den nye nesa mi 😁 Jeg vil også trekke frem at oppfølgingen før, under og etter operasjonen av både Dr. Chiu og teamet hans var upåklagelig. Følte meg trygg fra første stund 👌🏼
Hanna
Google
★★★★★
Opererte nesen hos Kenneth. Er veldig fornøyd med resultatet og jeg følte meg hele tiden trygg. Han forsto godt hva det var jeg ønsket, og det ble et naturlig resultat:) Veldig dyktig kirurg!

Anbefaler på det sterkeste!
Emma
Google
★★★★★
Opererte Nesen hos Kenneth. Nesen ble akkurat slik jeg ønsket og jeg kan endelig puste gjennom nesen. Super fornøyd med resultatet og oppfølgingen både før/etter operasjonen.
Google
★★★★★
Jeg tok ansikt og halsløft. Fra første konsultasjon fikk jeg tydelig og god informasjon. Oppfølgingen før og ikke minst etterpå var fantastisk. Jeg kunne kontakte han etter behandlingen om det var noe jeg lurte på. Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde forventet og alt ble utført slik at det ble veldig naturlig. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Kenneth på det varmeste.
Legelisten
★★★★★
Jeg har gjennomført et nedre facelift hos Kenneth Chiu og er strålende fornøyd med både prosess og resultat! Kenneth sørger for at man får realistiske forventninger og gir nøkterne, men tydelige råd på hvilket resultat man kan oppnå. Han har i tillegg god oppfølging underveis og etterpå! Lokalene er flotte, det oppleves rent, behagelig og trygt å være der.
Legelisten
Jeg fikk gjort en øvre øyelokksoperasjon. Alt har vært 100% gjennomført trygt og proft fra jeg kom til første konsultasjon og til 6 mnd kontrollen. Flinke dyktige folk som tar veldig godt være på pasientene. Jeg er kjempefornøyd.
Legelisten
★★★★★
Var hos Dr.Kenneth Chiu i januar 2021.
Gjennomførte panneløft og øyelokksoperasjon. Følte meg i veldig trygge hender fra første stund.
Har fått blikket mitt tilbake og det er gøy å sminke seg igjen. Alt ser naturlig og veldig pent ut.
Anbefaler han på det varmeste.
Legelisten
★★★★★
Jeg tok øyelokk operasjon over og under. Jeg er utrolig fornøyd med oppfølging, før og etter operasjon, og enda mer fornøyd med utrolig fin resultat etter min operasjon. Anbefales sterkest til de som ønsker en naturlig bedre utgave av seg selv. Fantastisk dyktig, engasjert og profesjonell kirurg og teamet hans.👏👏👏
Liliana
Google anmeldelser
★★★★★
Har hatt "bollekinn" hele livet og valgte å operere meg hos Kenneth Chiu.
Jeg er fornøyd med resultatet, han var nøye med å informere om mulige komplikasjoner. Resultatet ble pent og har nå mindre "puffy/runde" kinn.
Etter operasjonen var det enkelt å kontakte han hvis jeg hadde spørsmål, han svarer ekstremt fort, noe som er betryggende.
Legelisten
★★★★★
Ønsker å takke Dr. Chiu for et strålende resultat, og ikke minst en trygg opplevelse da inngrepet ble gjort i lokalbedøvelse. Buccal fat pad fjerning gir et slankere og mer definert ansikt, og gjennomføres hos Dr. Chiu med presisjon! Anbefales på det varmeste.
Legelisten

Nese

★★★★★
Opererte nesen hos Kenneth og har hatt en kjempeflott erfaring. Han er utrolig dyktig og lytter til pasienten, flink til å gi råd utifra pasientens ønske! Meget fornøyd med pasientbehandling og sluttresultat - følte meg trygg fra start til slutt.
Legelisten
★★★★★
Opererte Nesen hos Kenneth. Nesen ble akkurat slik jeg ønsket og jeg kan endelig puste gjennom nesen. Super fornøyd med resultatet og oppfølgingen både før/etter operasjonen.
Google
★★★★★
Jeg opererte nesen min hos Kenneth Chiu og kunne ikke vært mer fornøyd med hele prosessen. I det man begynner å snakke med han så ser man hvor kunnskapsrik og dyktig kirurg han er. Jeg var veldig opptatt av å få en naturlig nese som ikke ser operert ut, noe som han 100% forsto og skapte.

Jeg hadde to konsultasjoner før operasjonen og jeg ble så godt tatt i mot av hele teamet på selve operasjonsdagen. Alle var med på å gjøre hele opplevelsen min helt fantastisk fordi jeg følte meg så trygg og godt tatt vare på. Jeg følte meg i gode og trygge hender både før og etter operasjonen. Kenneth var veldig betryggende etter operasjonen som ringte for å sjekke inn hvordan det går. For meg var etter-operasjons tiden veldig bra, fikk minimale blåmerker som varte i noen få dager. Hevelsen er den som varer litt lenger men jeg gikk på jobb etter 10 dager og det var ingen som merket at jeg hadde gjort noe med ansiktet.

Resultatet ble så naturlig og fint og det var akkurat sånn som jeg ville ha det. Den har blitt en del av meg og jeg glemmer selv at jeg har operert da jeg fortsatt ser ut som meg selv, bare mer selvsikker og uten usikkerheter som plagde meg pga av nesen min tidligere.

Jeg kan anbefale Kenneth på det sterkeste han er bare utrolig ærlig og dyktig i jobben sin og jeg er veldig glad for at jeg valgte å operere hos han og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.

Jeg møtte resten av teamet av Asteta Clinic på selve operasjonsdagen og de var alle utrolig betryggende og gjorde hele opplevelsen min 10/10.
Legelisten
★★★★★
Over lengre tid har jeg hatt problemer med nesen min. Jeg har aldri vært helt fornøyd med formen, størrelsen og utsende, og har over lengere tid grublet over om jeg skal gjøre noe med dette uten å komme fram til et klart svar. Jeg dro derfor til Asteta for å diskutere saken.

Her møtte jeg en dyktig kirurg som var i stand til sette seg inn i min situasjon og benyttet erfaringen sin for å forklare fordeler og ulemper med et eventuelt inngrep. Selv er jeg lege og hadde gjort mye research på forhånd, men fikk likevel en ny innsikt i hva jeg kunne forvente ved en operasjon (både fordeler og ulemper), hvordan det videre forløpet ville bli og hvilke tanker og følelser jeg ville sitte igjen med etter en operasjon (basert på erfaring med andre pasienter) - noe som jeg aldri ville kunnet google meg fram til. Han konkluderte med at han ikke ville anbefale en operasjon da nesen min allerede så allright ut, og ulempene sannsynligvis ville være større enn fordelene. Han var likevel tydelig på at han kunne operere dersom jeg likevel ønsket dette, men ville at jeg skulle dra hjem å gå flere runder med meg selv og tenke nøye over om det ville være verdt det.

Legers anbefalinger kan (spesielt i det private helsevesenet) være basert på bakenforliggende økonomiske interesser heller en hva som er det beste for pasienten, men slik opplevde jeg ikke Kenneth. Jeg følte jeg fikk skissert et realistisk forløp av hva jeg kunne forvente i etterkant av en operasjon og en ærlig og klar anbefaling basert på hva som ville være det beste for meg. Valget var likevel mitt, og jeg hadde mulighet til å ta en egen beslutning som også kunne gå mot anbefalingene.

Jeg opplevde konsultasjonen med Kenneth som trygg, jeg er mindre usikker og klarer nå å leve bedre med valget mitt. Det er nok mange der ute som står ved et veiskille og er usikker på hvilken vei de skal gå slik som jeg gjorde. Basert på min egen erfaring tror jeg man vil kunne bli klokere etter å ha snakken med en erfaren og ærlig kirurg som Kenneth som vil være opptatt av hva som er det beste for deg.

Det er med andre ord mulig å ta en konsultasjon bare for å diskutere problemstillingen og få vurdering fra noen som kan fagfeltet uten at man trenger å ha bestemt seg for verken det ene eller det andre på forhånd. Mitt inntrykk (som lege) er at man hos Kenneth vil kunne få en god faglig vurdering og en anbefaling som er basert på hva som er det beste for deg uten andre (skjulte) bakenforliggende interesser.
Legelisten
★★★★★
Jeg valgte Kenneth som min kirurg etter å ha lest en god del positive tilbakemeldinger om han. Dette gjorde meg tryggere på valget mitt også. Jeg ventet en god stund før jeg tok det første steget og bestilte en konsultasjon. Senere visste jeg med en gang at dette var kirurgen som skulle endre det hele.

Jeg opererte nylig og har virkelig ingenting negativt å si. Jeg er kjempefornøyd med nesen min (selv om det tar flere måneder før man ser det endelige resultatet). Det er absolutt ingen andre jeg ville anbefalt som kirurg enn Kenneth. Han er ærlig og snakker rett fra hjertet. Han er veldig kunnskapsrik, og alt jeg spurte om hadde han svar på. Dette hjalp meg veldig med å føle meg tryggere fordi dette var min første operasjon.

Tusen hjertelig takk for en kjempefin opplevelse og for at du hjalp meg.
Sist men ikke minst, takk til teamet under operasjonen som gjorde det hele betryggende. Dere er kjempe flinke:)
<3
Lena
Legelisten
★★★★★
Jeg opererte nesen min hos Kenneth Chiu på Asteta Clinic og kunne ikke vært mer fornøyd.
Skal du operere nesen er det virkelig ingen tvil om at Kenneth Chiu er kirurgen du bør velge.
Nesen ble akkurat sånn vi avtalte den skulle bli på konsultasjon, om ikke enda bedre. Du vil ikke angre på en neseoperasjon hos han. Han er ekstremt dyktig i faget sitt, og anbefales på det sterkeste.
Legelisten
★★★★★
Opererte nesen hos Kenneth Chiu i juni 2022. nesen ble akkurat slik jeg ønsket, og jeg puster nå perfekt gjennom nesen. Jeg følte meg veldig trygg gjennom hele prosessen, oppfølgingen både før og etter operasjonen var super, han var tilgjengelig på tlf/sms/klinikken ved behov.
Legelisten
★★★★★
Jeg opererte nesen min sommeren 2021 hos Kenneth Chiu. Jeg er personlig 100% fornøyd, og kan varmt anbefale alle som vurderer plastisk operasjon å velge ham som kirurg.

Kenneth er i konsultasjon realistisk rundt hva man kan forvente av resultat, men samtidig må jeg si at mitt resultat ble over all forventning.

Jeg opplevde Chiu som svært profesjonell, kunnskapsrik, og dyktig lege. Han forsøkte aldri overselge eller presse gjennom et salg - tvert i mot ba han meg tenke nøye gjennom det, da det var en kosmetisk årsak til operasjonen for min del. Han var tilgjengelig gjennom hele prosessen, og jeg følte meg alltid ivaretatt og trygg til enhver tid.

Nesen min er svært naturlig, og ingen legger merke til at jeg har operert utenom et par spørsmål om jeg har gjort noe nytt med håret etc.

Samtidig ser jeg stor forskjell selv, og har gått fra å tenke på det hele tiden, til å føle at jeg nå har en helt perfekt nese for mitt ansikt. Jeg er så fornøyd med at jeg bestemte meg for å gjennomgå operasjonen, og at jeg valgte Chiu som kirurg.
Legelisten
★★★★★
Har operert nesen hos Kenneth ved Asteta Clinic. Dette var en sekundær operasjon, har tidligere blitt operert av en annen kirurg, dessverre endte det opp med et elendig resultat. Kenneth rettet opp i det kosmetiske og ordnet med det funksjonelle i tillegg. Hyggelig og ærlig kirurg som ikke gir urealistiske forventninger, han var veldig tydelig på risiko og mulige komplikasjoner for mitt utgangspunkt. Opplevde konsultasjonen som svært betryggende, han bruker god tid og svarer på alle spørsmål.

Opplevde han og pasientkoordinatoren som svært punktlig, de holder time-avtaler og ringer opp til oppgitte tidspunkt, noe jeg som pasient setter pris på. Fikk i tillegg god informasjon både i forkant og etterkant av operasjonen. Jeg kan trygt anbefale Kenneth om du vurderer å operere nesen, her får man en ærlig og dyktig kirurg som ikke forsøker å selge inn operasjoner.
Legelisten
★★★★★
Opererte nesen min hos Kenneth Chiu! Aldri følt meg i så trygge hender, Operasjonen gikk meget bra, ingen komplikasjonert i ettertid og ekstremt betryggende at han var såpass tilgjengelig etter operasjonen. Beste møte jeg har hatt med en plastikkirurg! :D
Maria
Google anmeldelser

Bryst

★★★★★
Jeg tok brystforstørrelse hos Dr. Kenneth. Han er svært dyktig i sin jobb. Han hører hva du ønsker og gir veldig gode råd hva som er best for deg.

Resultatet var fantastisk. Jeg er utrolig fornøyd med et naturlig resultatet akkurat hva jeg ønsker meg.

Anbefaler på det sterkeste👍
Google anmeldelser
★★★★★
Jeg anbefaler Asteta Clinic på det sterkeste.
Jeg har gjort en brystforstørrelse, og ønsket meg et naturlig resultat.
Jeg var noe nervøs og usikker på prosessen fra start, men Kenneth og resten av teamet på Asteta Clinic har vært helt fantastiske til å følge opp og sørget for god ivaretakelse og trygghet fra start til slutt.
Jeg følte at Kenneth forstod hvilket resultat jeg var ute etter, og det ble som forventet veldig bra!
Tusen takk!!!
Helene
Google
★★★★★
Veldig bra resultat, kona mi er kjempefornøyd med brystene sine.
Tobbe
Google
★★★★★
Jeg tok brystforstørrelse hos Dr. Kenneth. Utrolig fornøyd med han! Han hører på deg, gir gode råd og er veldig ærlig. Jeg var veldig stressa ettersom dette var første gangen min i narkose, men endte opp med å føle meg trygg, og hadde en veldig fin opplevelse.

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og fikk akkurat det jeg ønsket meg.
Sara
★★★★★
Jeg har fått utført brystforstørrelse med silikon hos Kenneth. På konsultasjonen var han veldig profesjonell og realistisk rundt hva jeg kunne forvente av resultat og hvilken størrelse som ville passe min kropp best. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og rådene han ga, arrene har grodd veldig fint og er omtrent usynlige selv få mnder etter operasjonen.

Oppfølgingen etter operasjonen var bra, jeg fikk tlf nr hans og kunne kontakte han ved behov, han kontaktet meg dagen etter operasjonen for å høre hvordan det gikk. Jeg hadde ingen komplikasjoner og alt har gått fint, men det eneste jeg kan "pirke på" er at han virker litt opptatt til tider, og blir plutselig opptatt med ting mens mann prater med han. Ellers var han super og svarte på meldinger ekstremt fort om jeg lurte på noe. Anbefaler han om du vurderer å operere brystene, jeg er super fornøyd.
Legelisten
★★★★★
Tok brystforstørrelse via armhulen hos Kenneth og han var veldig positiv til metoden, kontra andre jeg var på konsultasjon hos. Han var ærlig med hva han tenkte ville passe meg og ikke. Han forstod med en gang hva jeg ønsket meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Jeg følte meg godt ivaretatt og han svarte fort når jeg hadde spørsmål og bekymringer i etterkant av operasjonen.
Legelisten
★★★★★
Kenneth Chiu foretok brystløft på meg i mai 2021 og jeg er strålende fornøyd med resultatet.
Han gjorde så jeg følte meg trygg på valget mitt, og la frem både negative og positive sider ved operasjonen. Jeg følte meg hørt, forstått og ivaretatt, både før og nå etterpå. Veldig hyggelig og morsom er han og :) velger han igjen om jeg skal foreta en annen plastisk operasjon!
Legelisten
★★★★★
Jeg anbefaler Asteta Clinic på det sterkeste.
Jeg har gjort en brystforstørrelse, og ønsket meg et naturlig resultat.
Jeg var noe nervøs og usikker på prosessen fra start, men Kenneth og resten av teamet på Asteta Clinic har vært helt fantastiske til å følge opp og sørget for god ivaretakelse og trygghet fra start til slutt.
Jeg følte at Kenneth forstod hvilket resultat jeg var ute etter, og det ble som forventet veldig bra!
Tusen takk!!!
Legelisten
★★★★★
Jeg var hos Kenneth for ca 5 år siden som den gang utførte brystprotese operasjon som jeg var svært fornøyd med.
Jeg oppsøkte Kenneth Chiu igjen hvor ønske mitt var å øke på bryst protese størrelsen.
Gjennom konsultasjonen er Kenneth fantastisk faglig dyktig og lett å prate med. Jeg blir møtt med god forståelse, noe som er av stor betydning for meg.
Jeg fikk også en omvisning på Asteta klinikken, og så blant annet selve rommet der operasjonen foregår - dette opplevde jeg veldig positivt!
Kenneth og teamet hans ivaretok meg gjennom hele prosessen, og han oppfordrer alltid til å spørre om jeg lurte på noe.
Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet mitt og anbefaler Kenneth Chiu på det varmeste.
Legelisten

Kropp

★★★★★
Bukplastikk; gjennomført sying av magemusklene, flytting av navlen, fettsuging mage, rygg/hofter.
Jeg har over flere år vurdert å sy igjen magemusklene og korrigere skader etter flere fødsler og keisersnitt, da dette har plaget meg lenge, både fysisk og psykisk.
Ved første konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu og hans team på Asteta Clinic, ble jeg møtt av en veldig imøtekommende og faglig dyktig kirurg. Jeg fikk svar på absolutt alle spørsmål, veldig god veiledning, en detaljert gjennomgang av hvordan operasjonen ville foregå, og hvordan tiden etter operasjonen ville bli. Det var ingen tvil hos meg etter denne konsultasjonen at dette er en kirurg og klinikk som er utrolig nøye og perfeksjonistisk i sitt arbeid.
På operasjonsdagen ble jeg møtt av et fantastisk hyggelig, vennlig, profesjonelt og dyktig team, som loset meg trygt gjennom dagen. Jeg kjente meg veldig godt ivaretatt og passet på, hvor samtlige kun hadde fokus på at pasienten skulle ha det bra. Nå i etterkant, kjenner jeg på en veldig takknemlighet samtidig som jeg er svært fornøyd med resultatet. Navlen er veldig fin, bulkene fra keisersnittene er borte, og jeg har igjen kontakt med magemusklene mine. Jeg har en fin linje med arr etter operasjonen, og som ligger godt under bikinilinjen. At min kropp kunne se så fin ut og fungere så bra igjen er bare helt utrolig, så tusen takk! Jeg er veldig imponert og dypt takknemlig! Kan anbefale Dr. Kenneth Chiu og hans fantastiske team på Asteta Clinic på det sterkeste!
Legelisten
★★★★★
Jeg fikk utført stor bukplastikk med fettsuging av mage, hofter og flanker hos Kenneth Chiu.
Sårbart som det er, å kle av seg og vise sine skambelagte deler av kroppen, slappet jeg raskt av på den første konsultasjonstimen. Evig takknemlig for vennlig, varm og realistisk vurdering og veiledning, og kunne ikke følt meg tryggere på selve operasjonsdagen. Og er utrolig fornøyd med resultatet. Veldig fin navle og fint, smalt, jevnt arr, som er lagt langt ned. Han tar også ut dren så tidlig som mulig. Kan ikke skjønne annet enn at dette er virkelig godt håndverk. Anbefales!
Legelisten
★★★★★
Fikk utført brystløft+reduksjon, bukplastikk og lipo. Veldig fornøyd med hele prosessen. Kenneth er nøyaktig, dyktig og trygg. Følt meg ivaretatt hele veien. Opptatt av et naturlig og symmetrisk resultat som passer den enkeltes kropp. Alltid tilgjengelig og følger opp hele veien. Meget dyktig, anbefales på det sterkeste.
Legelisten
★★★★★
Jeg kontaktet Asteta etter å ha vært til vurdering hos en annen privat aktør. Valgte Asteta etter en anbefaling fra en venninne som har blitt operert av Kenneth før. Å gå inn i lokalene fikk meg til å føle ro. For en nydelig resepsjon 😊 Å møte Kenneth og ta av seg klær og vise det man skammer seg mest over - var ikke noe problem. Følte virkelig at han så meg og ga meg følelsen av at en operasjon ville gi meg en helt annen hverdag. Følelsen av å bli sett, og å kunne velge en operasjon som ville gi meg en bedre hverdag og bedre livskvalitet gjorde at det var lett å velge Asteta som firma og Kenneth Chiu som kirurg. Å kunne ta kontakt med han når man hadde spørsmål og få svar med en gang er så viktig for meg som pasient.
Stine gjorde også en fantastisk jobb med å få meg til å føle ro rundt å velge denne operasjonen. Jeg fikk klare ting å finne ut av før operasjonen, som tidligere epikriser og ny ekg fra lege, gjør virkelig at jeg følte at de tok meg som person på alvor. Å møte klar til operasjon var ikke vanskelig, alt var i orden, medisiner og resepter var skrevet ut og jeg kom inn til en kirurg som var glad på mine vegne- som uttrykte glede for å kunne gjøre dette for meg. Det var så trygt og godt.

Operasjonen gikk kjempebra og ingen komplikasjoner. Hadde et sår i en skjøt, sendte Mail med bilde, fikk svar innen en time en søndagskveld, med alternativer på å løse dette. Jeg valgte å reise på kontroll hos Kenneth. Fikk raskt time og han renset såret og virkelig var glad på mine vegne på hvor bra dette var blitt.
Jeg tok omvendt t-snitt, fettsuging av buk og sying av magemuskler samt fjernet en stor fettansamling på hofte.
6 uker etter operasjon har jeg gått ned 3 buksestørrelse og all hevelsen er ikke borte enda, engang 😊 vil du bli sett av kirurgen og behandlet kjempe bra - så er virkelig Asteta og Kenneth Chiu å anbefale
Legelisten
★★★★★
Utførte fettsuging av buk, flanker og nedre rygg hos Kenneth. For det første er jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg var fettsugd fra før og hadde noen ujevnheter. Disse er borte og resultatet er over all forventning. Fra konsultasjon til operasjonsdag var dette en god opplevelse. Dyktig kirurg, veldig trygg og god anestesi og grundig og koselig operasjonssykepleier. Stine i skranken var en beroligende og trygg person både før og etter inngrepet. Anbefaler virkelig denne klinikken. En 10/10 opplevelse fra begynnelse til slutt!
Legelisten
★★★★★
Kenneth Chiu har hjulpet meg med to store utfordringer denne våren. Tunge øyelokk og ridebukselår.
Han ga profesjonell og konstruktiv veiledning på konsultasjon tidligere i år der jeg fikk gode svar og veloverveide vurderinger på mine utfordringer.
Resultatet ble fantastisk! Et våkent og åpent blikk med fullt sidesyn, og endelig gode resultater ved trening av rumpe og lår.

Kenneth har ro og tid, og tar deg på alvor. Han får mine varmeste anbefalinger.
Legelisten

Konsultasjon plastisk

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time

Du kan også fylle ut skjema så tar vi kontakt med deg:

Flere pasienthistorier

Kvinne nyter en kopp te med nytt liv etter neseoperasjon

Åpnet opp med neseoperasjon

Problemer med luftveien gjennom nesen gjorde at Isabelle (32) slet med opplevelser av trykk og hovenhet i ansiktet. Etter operasjon har hun nå en nese som både fungerer og har ønsket form.

LES MER
Gravid kvinne holder rundt magen

Enormt glad for hjelp med delte magemuskler

For Jenny (44) føltes delte magemuskler som et hull i magen, på en måte som ble en belastning både fysisk og psykisk. Hjelpen hun fikk hos Asteta Clinic i Oslo ga helsen og velværen tilbake. 

LES MER
Sonja sitter på en benk og ser på mobil

Endelig har jeg fått nesen jeg ønsket meg

Sonja hadde operert nesen 3 ganger før hun kom til dr. Kenneth Chiu, og hadde nesten gitt opp håpet. Den fjerde operasjonen gjennomført av dr. Chiu gjorde at Sonja endelig fikk nesen hun ønsket seg.

LES MER
Kvinne på fjelltur med gåstaver

Alt har blitt lettere

Lena slet med å bli kvitt uønsket fett rundt magen, men fikk hjelp hos Asteta Clinic. Nå har hun et mer aktivt liv. - Jeg gjorde det for at hjertet skal kunne slå bedre. Og lengre, sier 51-åringen.

LES MER
Kvinne ser på panne og hårfeste i speilet

Freshere etter ansiktsløft

Slapp og løs hud rundt halsen plaget Silje, som følte utseende ikke samsvarte med hode og alder. Et ansiktsløft ga ny selvtillit. – Jeg føler meg freshere nå, og det ser helt naturlig ut, sier 53-åringen.

LES MER