Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for hudforbedring hos Asteta Clinic

Hudforbedring

Hudforbedring

Hos Asteta Clinic kan vi tilby deg en rekke hudforbedrende behandlinger og tilpasse etter dine ønsker, forventninger og behov. Vi starter med en konsultasjon og hjelper deg med å legge opp et personlig hudprogram og tilpasset behandlingsplan. Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere hjelper deg med din hudhelse.

★★★★★

Dermapen

Nå begynner huden min å bli syyykt fresh etter Dermapen! Har begynt å føle meg skikkelig vel uten sminke og, huden ser så "ren" ut.😍

Instagram

★★★★★

Celine er tidenes skjønneste person

Jeg har gått til Celine fast og kommer aldri til å bytte henne ut mot noen andre! Hun er tidenes skjønneste person, med et bredt smil og alltid i...

- Angela
Google anmeldelser

Hudforbedrende behandlinger

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som behandling av pigmentflekker og melasma i ansikt, på hender og kroppen, cellefornyelse og økt kollagenproduksjon, effektiv og luksuriøs hudforbedring, behandling av aknearr, og kjemisk peeling for effektiv hudforbedring og hudfornyelse.

Bestill time hos en av våre dyktige behandlere

Vi har kompetansen og erfaringen. Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt mår du kommer til oss. Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere er klare for å ta i mot deg.

Artikler om hudforbedring

Siren Omholt Toftevåg hos Asteta Clinic

Med lidenskap for hud

Huden er fasaden vi presenterer for alle rundt oss, og ingen går gjennom livet uten å oppleve utfordringer med den. For Siren Omholt Toftevåg ble hudhelse tidlig en lidenskap, som nå har vokst til å bli en fremadstormende karriere.

LES MER
Selina 34 år får behandling for rosacea hos Asteta Clinic

Jeg trengte hjelp til rosacea

Jeg heter Selina og er 34 år. Etter at jeg begynte å gå hos Celine har jeg lært veldig mye om huden min. Blant annet hva slags produkter som er bra. Når jeg nå merker rosaceaen blusser opp igjen da vet jeg hva jeg kan gjøre av tiltak.

LES MER
Pipette med serum på pigmentflekker i ansikt

Slik forebygger og behandler du pigmentflekker gjennom sommeren

Pigmentforandringer er et stort problem for mange og noe man ofte opplever forverring av igjennom sommeren.

LES MER
Celine hos Asteta Clinic behandler med Dermapen - nærbilde

Hvordan ta vare på huden din etter Dermapen behandling

Å ta vare på huden din etter microneedling kan utgjøre en stor forskjell i resultatet av behandlingen. Ikke bare vil riktig etterbehandling lindre symptomene dine, men du vil også beskytte huden din mot irritasjon og inflammasjon mens den tilheles.

LES MER
Celine Seeberg - Kosmetisk sykepleier Asteta Clinic

Når gløden kommer tilbake

Huden din forteller mye om hvem du er og hvordan du har det. - Sunn hudhelse og hudforbedring kan gjøre en enorm forskjell, sier Celine Seeberg.

LES MER