Asteta Clinic

Bestill time plastisk kirurgi

Fyll ut skjema under for å velge dag og tidspunkt som passer eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker video konsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Prisen for konsultasjon er 600 kr og er helt uforpliktende. Aldersgrense 18 år. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt time belastes i sin helhet.

Velg time i kalender

Du kan også fylle ut skjema så tar vi kontakt med deg:

Våre ansatte

Kenneth Chiu
Plastikkirurg
kenneth@asteta.no 977 07 532
Dr. Kenneth Chiu (f. 1978) har reist verden rundt på jakt etter faginnsikt og den optimale opplevelsen for pasienten. Han får ofte høre at han er perfeksjonist, noe han tar som et stort kompliment.
LES MER
Jes Rødgaard
Plastikkirurg
jes@asteta.no 962 17 802
Jes Rødgaard (f. 1984) har en detaljert og nøyaktig tilnærming i alt han gjør og er svært opptatt av at sine pasienter skal føle seg godt ivaretatt og trygge.
LES MER
Celine Seeberg
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
celine@asteta.no 22 02 60 60
Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.
LES MER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Siren Omholt Toftevåg
Siren Omholt Toftevåg
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
siren@asteta.no 22 02 60 60
Siren Omholt Toftevåg er et talent av de sjeldne innen hudhelse, med et brennende engasjement for faget og kunden.
LES MER
Stine Langbråten portrett
Stine Langbråten
Koordinator
stine@asteta.no 99 10 20 60
Vår koordinator Stine vil ofte være den første du møter når du kommer inn døren hos Asteta Clinic. Hun legger sin stolthet i at du skal kunne senke skuldrene, vel vitende om at du er i trygge hender og vil bli loset trygt gjennom hele prosessen. Stine har et unikt øye for orden. Et fantastisk overskudd av glede, varme og omsorg som garantert vil smitte over på deg. Hun har også mange års erfaring med plastikkirurgi, og kan svare på de fleste spørsmål.
LES MER
Ragnhild Operasjonssykepleier
Ragnhild Kaiander
Operasjonssykepleier
post@asteta.no 22 02 60 60
Ragnhild har en unik og bred kompetanse, med lang fartstid fra både offentlig og privat sykehusdrift. Hun er kjent for sin nøyaktighet og profesjonalitet. Samtidig gir hennes rolige og hyggelige vesen deg den tryggheten du trenger i forberedelsene inne på operasjonsstuen. Ditt ve og vel vil alltid være Ragnhilds primærfokus.