Asteta Clinic
Kvinnemodell for pasienterfaringer hos Asteta Clinic

Pasienthistorier og erfaringer kosmetiske behandlinger

Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt. Vi er kjent for gode resultater, tett oppfølging og høy kundetilfredshet.
★★★★★

Rynkebehandling Hudkonsultasjon

Aldri hatt så fin hud som no etter gode behandlinger og tilpassa ansiktsprodukter. Utrulig dyktig, kunnskapsrik, imøtekommende og herlig person😍

★★★★★

Rynkebehandling

Her er du i trygge hender! Celine er faglig dyktig og utøver profesjonen sin på en svært god måte, alltid fornøyd..

★★★★★

Veldig profesjonelle og tar seg alltid god tid, alltid tilgjengelig i etterkant av behandling.

Hør om Selinas erfaringer

Selina forteller om sine opplevelser med behandling av rosacea og sine erfaringer som pasient hos kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg hos Asteta Clinic.

Fornøyde kunder

★★★★★
Jeg kan virkelig anbefale Celine! Hun tar seg alltid god tid, er flink til å forklare og gir gode råd. Her føler jeg meg alltid sett og hørt. I tillegg så er hun ærlig og gir realistiske forventninger om hva som mulig og ikke. Jeg oppfatter hun som veldig hyggelig, serveiceinnstilt og veldig lett å prate med. Det er alltid veldig hyggelig å være hos Celine.
Ida K
Google anmeldelser
★★★★★
Gått til Celine i snart to år. Aldri hatt så fin hud som no etter gode behandlinger og tilpassa ansiktsprodukter. Utrulig dyktig, kunnskapsrik, imøtekommende og herlig person😍 Anbefaler alle å ta turen til Celine💛
Facebook
★★★★★
Anbefaler Asteta Clinic og Celine på det varmeste. Her er du i trygge hender! Celine er faglig dyktig og utøver profesjonen sin på en svært god måte. Når jeg er hos Celine føler jeg meg godt ivaretatt, hun gir gode tips og råd for huden og behandlinger som kan passe. Jeg er alltid veldig fornøyd etter en time hos Celine.
Anbefales på det varmeste.
Google anmeldelser
★★★★★
Anbefaler asteta clinic på det sterkeste!!
Celine er kjempe dyktig i jobben sin!
Bruker god tid på deg, og lar deg ikke gå over grensa i det hele tatt!❤️Viser at hun bryr seg virkelig om jobben sin og ikke er opptatt av å noe annet enn å gjøre en strålende jobb med fine og fantastiske resultater.
Mayte
Google
★★★★★
Jeg anbefaler Asteta på det varmeste. Om du ønsker en person med høy kompetanse, som alltid leverer et naturlig og fint resultat må du gå til Celine :-)
Trine
Google
★★★★★
Anbefaler Celine på Asteta på det sterkeste!
Hun tar seg alltid god tid, gir råd og fremstår som veldig profesjonell. I etterkant av behandling er hun også alltid tilgjengelig enten på sosiale medier eller dersom man ønsker etterkontroll. Føler meg alltid godt ivaretatt hos Celine😊
Isabelle
Facebook
★★★★★
Celine ved Asteta Clinic er helt fantastisk. Hun har en egen evne til å få kundene til å føle seg trygge og ivaretatt. Hun er meget dyktig og profesjonell, og har en genuin interesse for akkurat deg og din hud! Anbefales på det sterkeste
Google anmeldelser
★★★★★
Celine er en kjempe dyktig hudpleier. Hun leverer tjenester av veldig høy kvalitet, og imøtekommer kundene på den beste måten!!!
Google
Har gått fast til Celine i et år nå og er særdeles fornøyd :) Celine er svært dyktig i sin jobb og ser virkelig kundens behov. Hun har hjulpet meg med skreddersydde behandlinger og jeg føler meg alltid i trygge hender både under behandling og etter behandling. Anbefaler Celine og Asteta klinikken for alt det er verdt!:)
Mari
Google anmeldelser
★★★★★
Jeg har gått til Celine fast og kommer aldri til å bytte henne ut mot noen andre! Hun er tidenes skjønneste person, med et bredt smil og alltid i godt humør. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt når jeg er hos henne. Hun tar seg god tid til å forklare og svare på alle spørsmål/bekymringer! Hun er er opptatt av å fremheve det naturlige og det synes jeg er en utrolig viktig egenskap å ha. I tillegg er hun alltid tilgjengelig i etterkant av behandling og tar seg alltid tid til å svare utfyllende uansett hva det måtte være man lurer på❤️ Helt fantastisk flink og fin person , alltid strålende fornøyd med resultatene ⭐️
Angela
Google anmeldelser
★★★★★
Har gått til Celine ved flere anledninger og er alltid strålende fornøyd med resultatet. Celine er varm og omtenksom, og jeg føler alltid velkommen og ivaretatt av henne 😊
Marianne
Google anmeldelser
★★★★★
Hatt flere runder med samme behandling hos Celine, faglig dyktig og veldig hyggelig! Huden min har fått tydelig bedre kvalitet og en jevnere tone☺️
Stine
Google
★★★★★
Glemte jo å takke deg!! Tusen takk for så god hjelp, Celine.
Du er bare helt fantastisk.
Så fornøyd med rynkebehandlingen og veldig fornøyd med produktene.
Instagram
★★★★★
Hei! Ville bare oppdatere deg å si at hevelsen har gått ned, huden min gløder og jeg er (som alltid!) superfornøyd med resultatet. Gleder meg allerede til vi ses igjen.
Instagram
★★★★★
Jeg kan anbefale Asteta clinic og Celine på det varmeste!
Celine satte av god tid til en samtale på forkant av behandlingen, informerte meg om hvordan behandlingen skulle utføres, hva jeg kunne forvente etterpå samt ting jeg skulle være oppmerksom på.
Jeg er strålende fornøyd med resultatet og oppfølgingen - det er veldig tydelig at Celine er opptatt av å følge opp sine kunder for å sørge for at alt går som det skal og at man er fornøyd med resultatet.
Hos Celine kan du virkelig føle deg trygg, godt ivaretatt samt forvente strålende resultater!
Google anmeldelser

Konsultasjon kosmetisk behandling

Våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere setter alltid av god tid. Via online booking kan du velge 30 eller 60 minutters time. Er du usikker på hva som er riktig for deg kan du kontakte oss direkte på 22 02 60 60 / 99 10 20 60 eller post@asteta.no.

Aldersgrense er 18 år. Pris kr. 300,-. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Ta også kontakt dersom du ikke finner ledig time, det kan være flere muligheter enn det som vises online. Det samme gjelder dersom du ønsker time utenfor ordinær åpningstid.

Velkommen!

Bestill time

Du kan også fylle ut skjema så tar vi kontakt med deg:

Møt våre behandlere

Vi har kompetansen og erfaringen. Med kvalitet i alle ledd skal du føle deg trygg og ivaretatt mår du kommer til oss. Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere er klare for å ta i mot deg.