Asteta Clinic
Rygg til kvinnelig modell for plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi

Møt Dr Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Bestill time

Ansikt

Ansiktet er det som fremfor alt definerer identiteten til en person. Ansiktet betyr mye for livskvaliteten og med plastisk kirurgi kan små endringer i ansiktet bety mye for å øke egen selvfølelse og velvære. Alle er opptatt av et godt resultat og kirurgi i ansiktet krever høy presisjon, nøyaktighet og lang erfaring hos plastikkirurgen. Hver eneste millimeter og hvert eneste lille sting som settes teller for det endelige resultatet. Hos Asteta Clinic møter du en av Norges beste kirurger innen ansiktskirurgi, neseoperasjoner, øyelokksplastikk og panneløft. På disse sidene vil du finne informasjon om de ulike operasjonene.

Bryst

Vi vet at bryst betyr mye for velvære og livskvalitet. Her kan du lese mer om ulike problemstillinger. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har bekymringer eller ønsker en individuell vurdering.

Kropp

Vi vet at kroppen din er viktig for din velvære og livskvalitet. Her kan du lese mer om ulike problemstillinger. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har bekymringer eller ønsker en individuell vurdering.

Se også

For mange er det å gjennomgå plastisk kirurgi en stor og viktig avgjørelse i livet. Vi opplever at mange pasienter derfor søker mest mulig informasjon i forkant. Her samler vi endel informasjon vi mener er viktig for deg. Du er velkommen til å kontakte oss for utfyllende informasjon.

Konsultasjon

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time
Dr. Kenneth Chiu plastikkirurg på Asteta Clinic i Oslo