Asteta Clinic
Kvinnelig modell for plastikkirurgi hos Asteta Clinic

Vectra 3D simulator

Riktige valg

Vi bruker Vectra XT 3D simulator på konsultasjoner for neseoperasjoner og brystforstørrelse. Det er et unikt bilde verktøy som viser form, profil og størrelse i 3D figur. Kirurgen bruker systemet aktivt i kommunikasjonen med deg så dere kan finne for å finne løsninger som passer for dine ønsker og behov. Dette verktøyet vil bidra til at du vil føle mer trygghet rundt dine valg for en operasjon. 

Hvordan foregår Vectra 3D simulator? 

Du står foran et kamerasystem. Det blir tatt bilder ved hjelp av flere kamerar i ulike vinkler. En datamaskin får gode bilder av nesen eller brystene fra så mye som 6 vinkler som kalkuleres til en 3D modell på skjermen. Denne 3D-modellen blir da et verktøy i kommunikasjon for hva som kan være passende for deg og dine ønsker. 

For mer info: 

Se demo og eksempler.

3D Vectra simulator før neseoperasjon på Asteta Clinic

Konsultasjon plastisk

Bestill time online eller du kan bestille på e-post: post@asteta.no og telefon: 22 02 60 60 / 99 10 20 60. Vi kan ha andre ledige timer enn det som vises online, ta eventuelt direkte kontakt med oss. Det samme gjelder dersom du ønsker videokonsultasjon eller time utenfor ordinær åpningstid.

Aldersgrense er 18 år. Pris 600 kr. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert. Avbestilling mindre enn 24 timer før oppsatt tid belastes med kr. 600,-.

Bestill time
Plastikkirurgene Jes Rødgaard og Kenneth Chiu hos Asteta Cinic