Asteta Clinic

Volum og definisjon

Med filler kan vi gjenskape tapt volum, korrigere asymmetri og fremheve feminine eller maskuline trekk. Vi kan skape balanse og harmoni i ansiktet, da mange føler at huden klapper litt sammen med alderen.

Introduksjon

Hyaluronsyrefiller brukes i en rekke injiserbare behandlingsmetoder for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenopprette tapt volum, jevne ut linjer og rynker eller skulpturere ansiktstrekk. 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som kroppen selv produserer og finnes blant annet som en naturlig del av huden vår. Ved økende alder vil kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres, slik at huden blir tynnere, tørrere, mister volum og elastisitet.  

Vi tilbyr filleren Restylane som er en filler som gir resultater fra ca. 6-12 måneder. Varighet og pris vil avhenge av behandlingsområdet og type filler som brukes. 

Filler kan brukes for å gjenopprette hudens fuktighet og volum i blant annet lepper, kinn, kjevelinje, hake, tear trough, grove –og fine linjer, samt forbedring av aknearr. 

Behandlingsplanen skreddersys etter dine individuelle ønsker og behov gjennom dialog med din behandler.

Områder som behandles

  • Kinn og kinnben

  • Haken 

  • Kjevelinjen

  • Nasolabiale linjer (linjer fra nese til munnvik) 

  • Marionette linjer (”sur munn”)

  • Lepper 

  • Gjenopprette fuktbalansen i ansikt, hals, bryst og hender

  • Aknearr

Spesielle hensyn

Er du syk, forkjølet eller har pågående infeksjon i kroppen, skal behandling avventes til du er helt frisk. Dersom du bruker medikamenter som virker blodfortynnende ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av time.

Før behandling

Behandlingen utføres med Restylane som inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, noe som gir lite ubehag ved behandling. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Det finnes en rekke ulike typer fillere og teknikker, noe din behandler vil velge ut ifra dine ønsker og behov.

Selve behandlingen

Filleren injiseres med små nålestikk under huden i henhold til behandlingsplan.

Etter behandling

Resultatet vil være synlig direkte etter behandling, men optimalt resultat kommer med tiden. Du kan gå tilbake til arbeid og daglige gjøremål, men det er å forvente at huden kan oppleves noe rød og hoven. Forbigående blåmerker og ømhet er helt normalt.  Vi anbefaler at du unngår trening, sminke, svetting og badstue de første 24-timene etter behandling. Flyreise anbefales å unngås på behandlingsdagen og soleksponering de første 14 dagene. Bruk spf 50.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til konsultasjon.

Bestill time