Asteta Clinic

Skinbooster - Tørr hud

Forbedrer hudkvaliteten innenfra

Restylane Skinbooster er en hudforyngende behandling som fukter huden i dypet ved hjelp av tyntflytende hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og huden vår, og har den unike evnen at den binder vann. Skinbooster øker hudens elastisitet, fuktnivå og reduserer fine linjer, ujevnheter og solskader. Huden oppleves både mykere og glattere, med en naturlig glød etter behandling med Restylane Skinbooster. 

Forventet resultat

Effekten av Restylane Skinbooster er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe av effekten oppleves noen uker etter første behandling, men det anbefales en grunnleggende behandlingskur på 3 behandlinger for å virkelig se forbedring av hudens struktur og elastisitet. Resultatet er på topp etter 3-6 måneder etter behandling. 

Hvordan foregår behandlingen med Skinbooster

Restylane Skinbooster blir injisert i små mikrodoser under huden ved hjelp av små stikk. Hyaluronsyre binder og tiltrekker seg vann, noe som gir en langvarig og dyp fuktighet i huden. Du kan få bedøvelseskrem i forkant av behandling, men de fleste ønsker og klarer injeksjonsbehandlingen uten bedøvelse. 

Det anbefales en kur på 3 behandlinger, med 2-4 ukers intervall. 

Antall behandlinger, mengde og intervall avhenger og tilpasses etter hver enkelte pasient.

Hvem egner Skinbooster seg for

Behandlingen passer til alle hudtyper og kan brukes til å forbedre synligheten på aknearr, fine linjer, motvirke tørre lepper og forebygge ansikt, hals, bryst og hender. Skinbooster kan kombineres med andre behandlinger for ytterligere effekt. 

Behandlingen gjøres ikke på gravide eller ammende.

Etter behandling med Skinbooster

Etter behandling med Restylane Skinbooster vil hudens egen produksjon av hyaluronsyre øke i det området som er behandlet. Samme dag som behandling vil huden kunne oppleves som noe rød, øm og lett hoven. Det er helt normalt at små blåmerker kan forekomme, disse forsvinner som regel  i løpet av en ukes tid. Unngå trening, sminke, badstue og direkte soleksponering samme dag som behandlingen.

Hvilke områder kan behandles

  • Ansikt 

  • Hals 

  • Bryst 

  • Hender 

  • Lepper (for fuktighet uten særlig volum) 

  • Akne arr

For best resultat og generell hudforbedring anbefaler vi alltid å kombinere behandlinger med effektive hudpleieprodukter, tilpasset deg og din hud.
Vi fører kun veldokumenterte og aktive produkter som viser til gode resultater og hudforbedring.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til konsultasjon.

Bestill time