Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling og leppeløft

Fillerbehandling

Med filler kan vi gjenskape tapt volum, korrigere asymmetri og fremheve feminine eller maskuline trekk. Vi kan skape balanse og harmoni i ansiktet, da mange føler at huden klapper litt sammen med alderen.

Vi tilbyr filler fra Restylane, som er veldokumentert, FDA-godkjent og anerkjent for sine fine resultater.

Restylane har vært på markedet i over 20 år og vi er stolte på Asteta Clinic som utvalgt Restylane-klinikk i Oslo, og vår kosmetisk dermatologiske sykepleier er autorisert hos Galderma og Restylane.

Bestill gratis konsultasjon

Introduksjon

Hyaluronsyrefiller brukes i en rekke injiserbare behandlingsmetoder for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenopprette tapt volum, jevne ut linjer og rynker eller skulpturere ansiktstrekk.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som kroppen selv produserer og finnes blant annet som en naturlig del av huden vår. Ved økende alder vil kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres, slik at huden blir tynnere, tørrere, mister volum og elastisitet.

Vi tilbyr filleren Restylane som er en filler som gir resultater fra ca. 6-12 måneder. Varighet og pris vil avhenge av behandlingsområdet og type filler som brukes.

Restylane fillers kan brukes for å gjenopprette hudens fuktighet og volum i blant annet lepper, kinn, kjevelinje, hake, tear trough, grove –og fine linjer, samt forbedring av aknearr.

Behandlingsplanen skreddersys etter dine individuelle ønsker og behov gjennom dialog med din behandler.

Områder som kan behandles med Restylane

Områder som kan behandles med Restylane.

Fakta om fillerbehandling

  • Prosedyre: 30-60 min

  • Nedetid: Minimal/lite nedetid.

  • Tilbake til arbeid: Umiddelbart

  • Varighet: 6-18mnd

  • Sted: Asteta Clinic, Oslo

  • Aldersgrense for behandling: 18 år

Filler pris

Lepper 0.5 ml og 1 ml

3 300,- og 4 500,-

Restylane 1 ml

4 200,-

Restylane 2 ml

7500,-

Skinbooster 1 ml og 2 ml

3 500,- og 5 000,-

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg med speil og pasient.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg.

Områder som kan behandles med filler

Med alderen taper vi volum og vår naturlige hyaluronsyre i kroppen, noe som fører til at huden blir slappere, mindre spenstig, tørr og mindre glødende. Filler jevner ut fine linjer, rynker og kan erstatte tapt volum i ulike områder av ansikt og kropp.

Kinn og kinnben

Med fillers kan vi skulpturere, definere og bygge opp et volumtap i kinn og kinnben. Med alderen kan den ungdommelige fylden i kinnene forsvinne, noe som gjør at man kan se mer dratt, sliten eller avmagret ut. Ved å injisere filler i kinnpartiet kan man få en illusjon om et lite løft, uten kirurgi.

Tear Trough

Restylane kan brukes under øynene, for å behandle mørke ringer og søkk under øynene. Mørke ringer og innsøkk under øynene kan skyldes volumtap i øyepartiet og blir mer fremtredende med alderen.
Mange opplever at man ser mer trøtt eller sliten ut, som kan forbedres med Restylane filler ved tear trough behandling.

Restylane Tear trough er en behandling som krever presisjon, erfaring og god anatomisk og faglig forståelse, samt må avgjøres om du som pasient er egnet kandidat.

Dersom man ikke kan eller ønsker fillers under øynene, så er fettransplantasjon til nedre øyelokk et alternativ.

Haken

Haken har mye å si for proporsjoner og ansiktets helhet. Mange ønsker en mer en definert hake, en skarpere sideprofil, projeksjon eller jevne ut en kløft, uregelmessigheter eller linjen mellom munn og hake. Filler i haken kan fremheve dine maskuline eller feminine trekk, samt skape en harmoni med kjevelinje og illusjon om mindre dobbelthake.


Ved mer fett under haken og et ønske om permanent fjerning av dettte kan vi tilby fettsuging av hake.

Kjevelinjen

Man kan fremheve, definere og maskulinisere en kjevelinje ved å injisere filler langs kjevekanten. Dette vil gi mer volum i området, samt en tydligere kjevekant dersom huden er spenstig.

Dersom huden er mer uelastisk og du ønsker å stramme opp, få et løft og glattere hud, kan det være behov for et kirurgisk ansiktsløft i stedet.

Nasolabiale linjer

Nasolabiale linjer er rynker som går fra siden av nesen og ned til munnvikene. Disse rynkene påvirkes blant annet av kinnets volum, samt er et typisk aldringstegn. Med Restylane filler kan man redusere synligheten av disse linjene.

Hengende munnviker, marionette linjene

Linjene som går fra munnvik ned mot hake- og kjeveparti, kalles marionette linjene og kan behandles med filler. Disse rynkene kan få oss til å se mer sure ut og er typisk synlig ved økende alder.

Røykerynker på overleppen

Lepperynker, røykelinjer eller rynker på over- og underleppen blir synlig jo eldre vi blir og påvirkes av blant annet mimikken vår, soleksponering og røyking.
Rynker rundt munnen og på overleppen kan behandles på flere måter. Ved fillerbehandling med Restylane kan man gjenskape tapt volum og fylle ut linjene på overleppen.

Andre alternativer til behandling er skinbooster, som fungerer som en fuktighetskrem på innsiden av vevet, eller muskelavslappende injeksjon som får muskelen til å slappe av og ikke lager flere rynker.

Lepper

Leppeforstørrelse eller leppeforstørring med fillers er en injeksjonsbehandling som skaper volum, fuktighet, plump og definisjon av leppekant ved bruk av hyaluronsyrefilleren Restylane.
Vi kan tilby og har mulighet til å bruke hele sortimentet til Restylane i leppene, men favoritten er Restylane Kysse.

Filler i leppene vil kunne gi såkalte "keyhole lips", som er en injeksjonsteknikk som benyttes av kosmetisk dermatologisk sykepleier på Asteta Clinic i Oslo.

Her kan du lese mer om leppebehandling med Restylane filler og pris Restylane.

Fuktbehandling for ansikt, hals, bryst og hender

Restylane Skinbooster er en injeksjonsbehandling som fukter huden i dybden, med tyntflytende hyaluronsyrefiller. Vi bruker Restylane Vital og Vital Light som er skinbooster
Det finnes flere studier som viser at skinbooster bedrer elastisiteten, gir mykere, glattere hud, samt forbedrer synligheten av fine linjer, arr og gir glød.


Her kan du lese mer om skinboosters og behandling av delikate områder som ansikt, hals, bryst og hender.

Akne arr

Aknearr kan behandles på ulike måter og en populær metode er å bruke Restylane filler, rettere sagt Skinbooster for å stimulere kollagen, gi volum til vevet og fukt i dybden.

Aknearr krever ofte en kombinasjon av behandlinger og tilpasset hudprogram.
Les mer om behandling av aknearr ved bruk av skinboosters eller Dermapen/microneedling.

Bestill gratis konsultasjon

Ved Asteta Clinic samarbeider kosmetisk sykepleier Celine Seeberg og plastikkirurg Kenneth Chiu tett for et komplett tilbud for deg som pasient.

Spesielle hensyn

Er du syk, forkjølet eller har pågående infeksjon i kroppen, skal fillerbehandling avventes til du er helt frisk. Dersom du bruker medikamenter som virker blodfortynnende ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av time.
Det er viktig å informere oss dersom du har en pågående infeksjon i kroppen i forkant av behandling, nettopp for å unngå bivirkinger etter restylane behandling.

Før behandling

Behandlingen utføres med Restylane filler som inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, noe som gir lite ubehag ved behandling. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Det finnes en rekke ulike typer fillere og teknikker, noe din behandler vil velge ut ifra dine ønsker og behov.

Selve behandlingen

Filleren injiseres med små nålestikk under huden i henhold til behandlingsplan.

Etter behandling

Resultatet vil være synlig direkte etter behandling, men optimalt resultat kommer med tiden. Du kan gå tilbake til arbeid og daglige gjøremål, men det er å forvente at huden kan oppleves noe rød og hoven. Forbigående blåmerker og ømhet er helt normalt. Vi anbefaler at du unngår trening, sminke, svetting og badstue de første 24-timene etter fillerbehandling. Flyreise anbefales å unngås på behandlingsdagen og soleksponering de første 14 dagene. Bruk spf 50.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time

Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.