Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling og leppeløft

Rynkebehandling

Vi kan hjelpe deg med å fjerne rynker og fine linjer ved å svekke muskelen i det aktuelle området via små stikk i huden. Det kan oppstå noe rødhet, men det blir vanligvis fort borte og du kan umiddelbart etter behandlingen gå tilbake til arbeid og daglige gjøremål.
Vi holder til- og kan tilby rynkebehandling på vår klinikk sentralt i Oslo, i hjertet av Nydalen.

Introduksjon

Muskelrelakserende legemidler brukes for å glatte ut linjer og rynker i huden, overdreven svette og er en behandling som kan ha god effekt mot hodepine og migrene.  Legemiddelet virker ved å målrettet blokkere signalprosessen som stimulerer til muskelsammentrekning som både har kosmetiske og medisinske fordeler. Som kosmetisk behandling kan man bli kvitt rynker og blant annet behandle områder som panne, sinnarynke, rundt øynene, overdreven svetting og tanngnissing. 

Behandlingen inkluderer oppfølgingstime ca. 14 dager etter behandling. Dette avtales med din behandler.

Fakta om rynkebehandling

  • Fagansvarlig lege er spesialist i plastikkirurgi

  • Prosedyre: 15-30 min

  • Nedetid: Ingen/minimal

  • Tilbake på arbeid: Umiddelbart

  • Varighet: 3-5 mnd

  • Du tilbys oppfølingstime 14 dager etter behandlingen

  • Sted: Asteta Clinic, Oslo

Muskelavslappende injeksjoner priser

Rynkebehandling

1 område

3 300,-

2 områder

4 700,-

3 områder

5 600,-

Andre behandlinger

Overdreven svette armhuler

6 200,-

Tanngnissing

4 700,-

Mindre områder

Gummy smile

1 600,-

Øyebrynsløft

1 600,-

Lipflip

1 600,-

Hake

1 600,-

Bunny lines

1 600,-

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg om sin jobbhverdag på Asteta Clinic.

Områder som kan behandles

Behandling med muskelavslappende injeksjon utføres med en svært tynn spiss, da behandlingen oppleves som skånsom, med lite ubehag og stor effekt som rynkebehandling.
Man kan gjennoppta daglige aktiviteter etter behandling.

Sinnarynken

Linjer og rynker mellom øyebrynene, som på fagspråket kalles glabella, er det vanligste området å behandle med muskelavslappende injeksjon. Da behandles de vertikale linjene som lager en tydelig og dyp sinnarynke.
Ved sinnarynke-behandling opplever mange en bedring i hodepine.

Pannelinjer

Pannen vår har i oppgave å trekke brynene opp og skalpen tilbake, noe som over tid medfører tversover-linjer og rynker i pannen. Disse kan fjernes med muskelavslappende injeksjonsbehandling mot rynker.

Smilerynker ved øynene, "kråkeføtter"

"Kråketær" eller smilerynker rundt øyet blir mer fremtredende med alderen. Mange opplever et ønske om å forebygge og behandle rynker på siden -og under øynene, som kan gjøres ved å dempe muskelaktiviteten rundt øyet. Dette fjerner rynker rundt øynene, både forebyggende og behandlende.

Øyebrynsløft /Browlift

Muskelavslappende injeksjonsbehandling for et brynsløft vil gjøre slik at muskelen som trekker øyebrynet ned, vil slappe mer av. Man vil kunne gi et lite løft i øyebrynet til en viss grad, der mange opplever å få et friskt og opplagt utseende.

Neserynker, "Bunny lines"

Langs sidene av nesen kan man få rynker og linjer som trekker seg sammen når vi smiler, ler og prater. Disse kan behandles med muskelavslappende injeksjon som fjerner effektivt rynkene langs nesen.

Tannkjøttsmil, "Gummy smile"

En overaktiv muskel som trekker overleppen oppover kan føre til et overeksponert tannkjøtt når man smiler. Dette kalles "gummysmile", eller tannkjøttsmil og kan enkelt behandles med muskelavslappende injeksjon som demper synligheten av tannkjøttet.

Sur Munn

Vi kan behandle sur munnvik med muskelavslappende injeksjon som demper muskelens kraft til å trekke nedover. Hengende munnviker er noe som blir tydeligere med alderen og kan forbedres ved å behandle rynker rundt munnen.
Best resultat ved dypere rynker får man ved å kombinere muskelavslappende injeksjon med fillerbehandling av sur munn.

Hake

Ved en kraftig muskel i haken kan man oppleve å få "appelsinhud" og ujevn tekstur på hakepartiet. Dette kan være mest synlig når man snakker, samt blir mer fremtredende ved økende alder.

Lipflip

Lipflip, eller leppeløft kan utføres med små muskelavslappende injeksjoner for å få løftet opp og frem overleppen. Dette medfører at muskelen rundt munn vil slappe mer av og gi en lipflip, uten å tilføre leppene volum som ved fillerbehandling.

Bestill gratis konsultasjon

Plastikkirurg Kenneth Chiu og kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg samarbeider tett med fagansvarlig lege og plastikkirurg Kenneth Chiu

Før behandlingen

Vi starter alltid med en første samtale der vi kartlegger dine ønsker og ditt utgangspunkt. Denne behandlingen krever ingen spesiell forberedelse, men det anbefales at du unngår inntak av medikamenter som ibux eller alkohol, da dette virker blodfortynnende før behandling. Er du syk, forkjølet eller har en infeksjon i kroppen, skal du avvente behandling. Årlig godkjenning av lege er inkludert.

Selve behandlingen

Denne behandlingen utføres med en svært tynn sprøytespiss og oppleves som skånsom og med svært lite ubehag. Det kreves ingen bedøvelse og har ingen nedetid. Du kan gå direkte tilbake til hverdagssysler og arbeid.

Etter behandlingen

Det er helt normalt å oppleve rødhet og litt hevelse i området som er behandlet den første tiden etter behandling, men dette forsvinner fortløpende. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandling.  

Det tar 24-72 timer før behandlingen ”setter seg”, så vi anbefaler at man unngår trening, reiser med fly og alkoholinntak første 24-timene. Det frarådes også at man masserer eller skrubber huden den første dagen etter behandlingen. Behandlingen inkluderer etterkontroll som avtales med din behandler. 


Les også om behandling av overdreven svette og tanngnissing.

18 års grense

Gravide og ammende behandles ikke.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time

Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg viser pasient med speil

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg

Når gløden kommer tilbake

Huden din forteller mye om hvem du er og hvordan du har det. - Sunn hudhelse og hudforbedring kan gjøre en enorm forskjell, sier Celine Seeberg.

Les om "Når gløden kommer tilbake"