Asteta Clinic

Pigment

Pigmentforstyrrelser og ujevn hudtone er et økende og vanlig problem for mange og kan være sjenerende for både kvinner og menn. Du kan oppleve å få pigmentforstyrrelser i forbindelse med bruk av prevensjon, graviditet, amming, hormonforandringer, overgangsalder, etter soleksponering og ved økende alder.

Introduksjon

Det finnes ulike varianter av hyperpigmenteringer som kan få huden til å se betraktelig mye eldre ut. Årsakene kan være blant annet solskader, hormonelle faktorer som gir melasma og traumer i huden som aknearr og postinflammatoriske pigmentforandringer. 

Vi kan tilby direkte pigmentbehandling, enten alene eller i kombinasjon med medisinsk hudpleie. Kjemisk peelinger, dermapen, mesoterapi og kremprogram kan tilpasses slik at vi trygt kan jobbe behandlende og forebyggende med pigmentforstyrrelsene dine.

Resultat

Er du disponert for pigmentflekker, vil du dessverre alltid kunne få nye. Det er helt normalt å trenge vedlikeholdsbehandlinger, samt en kombinasjon av både behandlinger og produkter hjemme for å oppnå best resultat. Vi anbefaler uansett bruk av høy og bredspektret solfaktor. Det viktigste er å forebygge at nye pigmenteringer oppstår. Kosmetisk sykepleier kan hjelpe deg med å sette opp et hudprogram som gir gode resultater og at resultatet vedvarer lenger.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til konsultasjon.

Bestill time