Asteta Clinic
Sittende kvinnelig modell for plastikkirurgi som skjuler mage og bryst

Rumpeforstørrelse / BBL Brazilian Butt Lift

Det kan være ulike årsaker til at du har ønske om en mer formfull eller rundere rumpe.  BBL, Brazilian Butt Lift,  er en rumpeforstørrelse med eget fett og kan være være en løsning for deg. Vi er opptatt at du skal få en naturlig og pen rumpe.

Fakta om BBL - rumpeforstørrelse

  • Rumpeforstørrelse pris: 72 000,-

  • Operasjonstid: 2,5 timer

  • Sted: Asteta Clinic Oslo

  • Bedøvelse: Narkose

  • Kontroll: 1 uke + 3 måneder

Hva er BBL - rumpeforstørrelse

BBL (Brazilian Butt Lift), rumpeforstørrelse, er er et kirurgisk inngrep hvor eget fett transplanteres til rumpen for å få mer volum og form.  Samtidig gjøres fettsuging gjerne fra områder som rygg, midje, mage eller lår. Dette bidrar til at kroppen formes med en smalere midje og mer formfull rumpe.

Fettet som fettsuges blir prosessert før det sprøytes inn via tynne kanyler flere områder i rumpen for å forme den til en naturlig og pen form. Denne teknikken er trygg og skånsom og gir et naturlig resultat som varer over lengre tid.

Her kan du lese mer om fettsuging.

Første samtale

Når du kommer til konsultasjon hos oss kartlegger vi hvilken ønsker du har for en rumpeforstørrelse i tillegg til en klinisk undersøkelse. Slik kan vi sammen med deg finne ut om du er en god kandidat for en slik operasjon og deretter blir vi enige om eventuell behandlingsplan som passer for deg. Vi vil bruke tid på forklare hva du kan forvente med tanke på resultat og ikke minst hvilke forhåndsregler du må ta i tiden etter operasjonen.

Operasjonsdagen

Når du kommer til oss på operasjonsdagen blir du tatt imot av din kirurg. Dere går igjennom planen for operasjonen slik at du er trygg på at dere er helt enig om hva som skal gjøres. Du får anledning til å stille spørsmål du måtte ha. Områdene som skal opereres fotograferes og markeres med tusj før du får på en morgenkåpe. Du får en samtale med anestesilegen (narkoselegen), og deretter følges du inn på operasjonsstuen hvor du møter resten operasjonsteamet med anestesisykepleier og operasjonssykepleier. På operasjonsstuen blir du forberedt med vask og narkose. Du vil sove under hele operasjonen og våkner kort tid etter at operasjonen er ferdig. Du vil få muntlig og skriftlig informasjon før du blir hentet.

Spesielle hensyn etter en rumpeforstørrelse

  • Du kan oppleve et spreng og hevelse rumpen og det fettsugde området særlig de første 2-3 dagene før det avtar gradvis avtar

  • Hevelse forventes å være helt borte etter 6 måneder

  •  Unngå å sitte direkte på rumpen og ligge på ryggen i  3 uker

  • Kompresjonsplagg brukes i 3 uker

Bestill time

Her kan du booke time til konsultasjon eller videokonsultasjon. Prisen er 600 kr, aldersgrense 18 år. For videokonsultasjon er oppfølgingssamtale på klinikken inkludert.

Bestill time