Asteta Clinic
Ung kvinnelig modell for kosmetisk behandling og leppeløft

Profhilo

Er en innovativ injeksjonsbehandling med hyaluronsyre som bedrer hudens kvalitet,  tekstur, elastisitet, fuktnivå, gir glød og gjenskaper en naturlig foryngelse av huden. Behandlingen med Profhilo øker ikke volumet i huden, slik fillere gjør, men etterlater huden glattere og mer fast uten at ansiktets form endres.

Introduksjon

Profhilo defineres som en bio-stimulator, da den øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin, uten kjemiske komponenter og fri for BDDE-bindinger og er fremstilt gjennom et patentert fermenteringsmetode.

Det vil si at behandlingen verken er en filler eller en skinbooster og den skiller seg fra disse, da hyaluronsyren ikke er crosslinket, men varmebehandlet på en spesiell måte. Dette gjør at den har en større spredning i huden, tross at den injiseres i færre punkter.

Den har et av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre, som forbedrer huden fra innsiden ved å reversere aldringstegn og gjenopprette hudens fuktbalanse.

Resultat ved behandling er en sunn hud med forbedret hudkvalitet og et naturlig friskt utseende med synlig glød og fornyet fukt.

Profhilo egner seg godt til ansikt, hals, decolletage og hender. Målgruppen er 30-60 år men egner seg også utmerket som en mer forebyggende behandling ved yngre alder.

Vi anbefaler en serie på minimum 2 behandlinger med cirka 4 ukers mellomrom for best resultat. Dette avhenger av individuelt behov og ønske. For vedlikehold av effekten anbefales det en ”touch-up” etter 6-12 måneder, for ønsket måloppnåelse.

Før behandlingen

Behandlingen tar ca 30 minutter og er en behandling som gir lite ubehag, da den utføres med mikrotynne nåler på 5 bestemte punkter på hver side av ansiktet.

Er du syk, forkjølet eller har infeksjon i kroppen skal behandlingen avventes til du er frisk.

Selve behandlingen

Profhilo injiseres via meget få stikk i henhold til behandlerens skisserte plan og er unnagjort på kort tid. Spredningen av produktet er stort, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der injeksjonene utføres.

Etter behandlingen

Du kan gå tilbake til jobb og dine daglige rutiner på behandlingsdagen, da det ikke er knyttet spesiell ”nedetid” til denne behandlingen. Man kan forvente at huden blir litt rød og hoven ved innstikkene. Etter behandlingen er det helt normalt at man ser noen små klumper i huden der det er injisert, som små myggestikk. Disse forsvinner av seg selv som regel i løpet av de første 24-timene. Forbigående blåmerker kan oppstå. Unngå trening, basseng og sauna samme dag. Unngå bruk av sminke minimum de første 2 timene etter behandling.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time