Asteta Clinic
Kvinnelig modell for microneedling dermapen

Mesoterapi

Vi kan stimulere huden din med tynne nåler i kombinasjon med at huden tilføres ulike virkestoffer som er med på å gi deg en hud med mer styrke og glød.

Introduksjon

Mesoterapi er injeksjonsbehandlinger som gir huden fuktighet og næringsstoffer. Huden tilføres et næringskompleks bestående av ulike ingredienser som hyaluronsyre, aminosyrer, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Kombinasjonen av de tilpassede næringsstoffene og små stikk i huden, vil bidra til hudens egne kollagensyntese. Huden styrkes, revitaliseres, får glød og vitalitet. 

Mesoterapi forbedrer hudens generelle tilstand, gjenoppretter fuktbalansen, samt reduserer fine linjer, rynker, arr rødhet og pigmenteringer. 

Områder som kan behandles er ansikt, hals, décolletage, hender , innside overarmer, ben og mage. 

Behandlingen brukes som enkeltstående behandlinger for en fuktighets-boost og glød, og i kombinasjon med Dermapen for ytterligere hudforbedring. 

Antall behandlinger avhenger av ønske og mål, men for mer langvarig effekt anbefales minimum 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom.

Fakta om mesoterapi

  • Pris kommer

Før behandlingen

Det anbefales å unngå inntak av smertestillende (Ibux) og alkohol minimum 24 timer før behandling. Dette for å unngå økt blødningstid og bivirkninger som blåmerker. Unngå produkter som inneholder retinol/A-vitamin og unngå soleksponering minst 24 timer før behandling. Hud som oppleves som solbrent, med aktiv hudbetennelse, infeksjon eller inflammatorisk akne behandles ikke.

Selve behandlingen

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler, som tilfører huden spesielt tilpassede og aktive ingredienser. Dette skjer med små, lette stikk i hudens overflate som kan oppleves noe ubehagelig. Anbefaler å gjennomføre uten bedøvelseskrem, men dette kan avtales med behandler som man ønsker.

Etter behandlingen

Resultater vil være synlige kort tid etter behandling, men optimalt resultat viser seg etter 3-4 uker. Huden vil være rød i 1-2 dager etter behandling. Små blåmerker og hevelse i huden er helt normalt. Dersom du har sensitiv hud, kan tilhelingsprosessen ta noe lengre tid.
Vi anbefaler at du unngår sminke, aktive produkter som retinol og fruktsyrer, trening, badstue og flyreise samme dag som behandlingen.

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time