Asteta Clinic
Kvinnelig modell for microneedling dermapen

Leppebehandling

"Restylane lips" er en leppebehandling med filleren Restylane, som gir deg leppeforstørrelse med fokus på naturlig og vakkert resultat, tilpasset deg og dine ønsker.

Med Restylane kan vi gjøre følgende for leppene dine: 

 • Skape mer volum 

 • Gi økt fuktighet til leppene 

 • Korrigere asymmetri og naturlige skjevheter 

 • Definere leppekant og kontur 

 • Redusere fine linjer rundt munnen

 • Fremheve "Keyhole lips"

Bestill gratis konsultasjon

Introduksjon

Hyaluronsyrefiller brukes i en rekke injiserbare behandlingsmetoder for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenopprette tapt volum, jevne ut linjer og rynker eller skulpturere ansiktstrekk. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som kroppen selv produserer og finnes som en naturlig del av huden vår. Ved økende alder vil kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres slik at huden blir tynnere, tørrere, mister volum og elastisitet.  

Vi tilbyr filler fra Restylane som er en filler som gir resultater med ca. 6-12 måneders varighet. Pris vil avhenge av behandlingsområde og hvilken type filler som brukes. Filler kan brukes for å gjenopprette hudens fuktighet og volum i blant annet lepper, kinn, kjevelinje, hake, tear trough, grove og fine linjer, samt forbedring av aknearr. Behandlingsplanen skreddersys etter dine individuelle ønsker og behov gjennom dialog med din behandler.

Fakta om leppebehandling / Lipfillers

 • Prosedyre: 30 min - 1 time

 • Valg av filler: Restylane

 • Lokal bedøvelseskrem: 20 min

 • Tilbake på arbeid: Umiddelbart

 • Nedetid: Minimal.
  Hevelse 2-4 dager, blåmerker 7 dager.

 • Synlig resultat: Umiddelbart, men fullstendig etter 14 dager.

 • Varighet: 6-18 mnd

 • Sted: Asteta Clinic, Oslo

 • Aldersgrense for behandling: 18 år

Filler pris

Lepper 0.5 ml og 1 ml

3 300,- og 4 500,-

Restylane 1 ml

4 200,-

Restylane 2 ml

7500,-

Skinbooster 1 ml og 2 ml

3 500,- og 5 000,-

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg

Kosmetisk sykepleier Celine har fokus på dine naturlige leppers form og tilpasser hver leppebehandling etter din anatomi, ønske og behov.

Bestill gratis konsultasjon

Leppebehandling

Ved bruk av filler i lepper kan vi gjenopprette fuktbalansen, gjenoppbygge volum, redusere fine linjer i – og rundt munnparti, samt fremheve og definere leppekanten på en naturlig måte. 

En Restylane-behandling gir et langvarig, men ikke-permanent resultat som kan gjøres over én eller flere behandlinger, for et individualisert og naturlig resultat.

Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre, inneholder ingen giftstoffer og er ikke-animalsk. Dette gir en minimal risiko for allergiske reaksjoner. Produktporteføljen til Restylane har et bredt utvalg, og spesialprodukter tilpasset leppens fleksibilitet og bevegelse for et mykt og naturlig resultat.

Før behandling

I forkant av leppebehandling kan du om ønskelig få bedøvelseskrem. Filleren inneholder også bedøvelsesmiddelet lidokain, noe som gir lite ubehag underveis i behandlingen.

Er du syk, forkjølet eller har en pågående infeksjon i kroppen eller behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er frisk. Vi behandler ikke gravide og ammende.

Selve behandlingen

Filleren består av hyaluronsyre som injiseres i mikrodoser ved hjelp av en tynn nål og små stikk i huden. Hvor mye filler som brukes avhenger av ditt utgangspunkt og ønske. Behandlingsmålet blir du enig om med din kosmetiske sykepleier.
Vi bruker det brede sortimentet til Restylane i leppene, der favoritten er Restylane Kysse.

Etter behandling

Leppebehandling med filler viser resultater kort tid etter behandling, men optimalt resultat kommer etter tidligst 14 dager. Du kan som oftest gå tilbake til hverdagslige sysler på behandlingsdagen. 

Det er helt normalt og forventet at leppene og huden rundt er både litt rød og hoven, og at det oppstår blåmerker som er forbigående. Dette forsvinner oftest etter 2-5 dager, men noen ganger kan det vedvare opptil 2 uker.

Vi anbefaler at du unngår alkohol, trening, sminke, kyssing, badstue og flyreise første 24-timene etter behandling. Det anbefales å unngå bruk av snus og røyk, minimum 5 timer etter behandling, gjerne vent 24-timer. Unngå direkte soleksponering de første 14 dagene etter behandling og bruk spf 50.

Kvinnelig modell for Restylane som ser til siden

Konsultasjon kosmetisk behandling

Her kan du booke time til kostnadsfri konsultasjon. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Celine Seeberg setter alltid av god tid.

Bestill time

Celine Seeberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Celine Seeberg har vært med i Asteta Clinic siden starten. Med sin ekspertise innen kosmetisk sykepleie bidrar hun til klinikkens unike breddekompetanse, der plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger utfyller hverandre.